Tillykke med dagen

Åh. så fine de er.. de nye dies fra Gittes eget Design i serien “Frisk Font”. Jeg skulle bruge et fødselsdagskort og selvfølgelig skulle jeg prøve den nye “Tillykke med dagen” die.

Det blev festligt med fuld knald på glimmer og farver. Ønsket var penge, så hun selv kunne købe tøj. Derfor var den lille shoppingpose die “Flat Paper Bag” fra Waffle Flower perfekt nede i hjørnet af kortet. Jeg fandt lidt silkepapir i gemmerne, der kunne titte ud af posen.

Tillykke med dagen blev skåret ud tre gange – to hvide og en lyserød. De hvide blev limet sammen og den lyserøde blev limet ovenpå – en lille smule forskudt, så de hvide die cut gav en fin skyggeeffekt nedenunder.

Når nu bogstaverne har lidt størrelse, syntes jeg, der var plads til lidt pynt. Det lille hvide hjerte blev tilovers fra prismærket på shoppingposen – ingen grund til at lade det gå til spilde. Sløjfen er fra sættet “Twine & Bows” fra Waffle Flower. Der er mange forskellige fine sløjfer i sættet, mit valg faldt på den mere enkle af dem.

Håber, du kan lide det – fødselaren blev glad 🙂

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.