At tegne rundt om en baggrundsdie

Inspireret af denne video af Jennifer McGuire har jeg lavet dette kort.

Videoen handler om at bruge enten en bonefolder eller et scoring tool til at lave nogle embossede linjer og på den måde skabe noget ekstra i baggrunden. Det sidste kort i videoen bruger hun scoring toolet til at “tegne” rundt om en baggrundsdie.

Jeg synes ikke helt at prægningen var arbejdet værd, men fik alligevel en ide …. det med at “tegne” rundt om baggrundsdien virkede som en ide, der skulle prøves. Altså rent faktisk tegne – med en pen.

Jeg brugte Gittes egen baggrundsdie med grene. Skar den ud i noget grågrønt karton og klistrede så dien på en hvid baggrund.

Her har jeg tegnet rundt om baggrundsdien. Der er lige et par steder, hvor dien af praktiske grunde hænger sammen, men hvor jeg nok burde have undladt at tegne og så udfylde hullerne når dien var fjernet, men så langt tænkte jeg ikke lige.

Herunder har jeg lagt den udskårede baggrund ind i den tegnede outline. Jeg kan nu faktisk godt li den effekt det giver.

Jeg lavede en tekst med Design 5 stempel og die:

Design 5 stempel.

Design 5 die.

Synes det var lidt for bart bare med teksten, så jeg lavede et lille cluster i øverste hjørne med lidt dimser fra Tim Holtz Ephemera snippits og toppede det med et par sorte bannere – den mindste størrelse fra dette sæt bannere fra Simple and Basic. Jeg synes det var fint at få lidt mere sort med. Jeg lavede et par lag af den udskårne tekst til at lægge bag den stemplede tekst på den hvide baggrund. Størrelsen var den samme som den hvide, men jeg har forsøgt at lave en illusion ved at sætte tre sorte lag bag på teksten. Jeg forskyder de sorte lag i hver sin retning, så der på den måde kommer en sort kant på teksten næsten hele vejen rundt.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.