Når man ikke kan finde mønsterpapir, der passer i farven

Jeg har lige anskaffet mig den nye farve fra Tim Holtz: Uncharted Mariner og synes den er MEGA lækker. Men da jeg gerne ville bruge den havde jeg bare slet ikke noget mønsterpapir, der passede dertil. Jeg havde en mørk lidt petroleumsfarvet karton, som passede ret godt dertil. Men alt mit mønsterpapir var for blåt. Så jeg kastede mig ud i selv at lave noget mønsterpapir. Trykkede lidt distress ink ud på min glasplade og sprayede noget vand på og dyppede et par ark hvidt karton af flere omgange.

Så var jeg klar til at lave et kort – baggrunden i to lag – først det petroleumsfarvede karton og så mit hjemmelavede mønsterpapir. Og så lavede jeg nogle blomster af Elizabeth Craft. Blomsterne sværtede jeg i midten med den lækre Tim Holtz farve igen og så anrettede jeg dem omkring et lille fuglebur i midten.

Her kan man se den sværtede midte og afslutning med enamel dots.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

One thought on “Når man ikke kan finde mønsterpapir, der passer i farven

  1. Flot kort, og jeg kan rigtig godt lide måden du har lavet farverne på. Der er et dejligt spil i det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.