TEMA – Rundt på gulvet: Bokeh effekt

Jeg faldt på Youtube over en teknik omkring bokeh lavet vha. sværte.

Det måtte jeg prøve.

Jeg startede med et stykke A5 karton, som jeg sværtede lidt tilfældigt med 4-5 forskellige farver. Så lavede jeg en hjemmelavet stencil med cirkler i forskellige størrelser. Den stencil brugte jeg lidt tilfældigt spredt på min sværtede baggrund med lidt hvid sværte. Det gav en fin boble-effekt, som minder om bokeh, som man ser på fotografier.

Jeg skar baggrunden over i to og fik lavet dette kort. Ikke helt tilfreds – for jeg fik da dækket alt for meget af baggrunden og den fine bokeh.

Det gik lidt bedre med anden version, som jeg lavede med samme teknik, men med lidt mere knald på farverne.

Jeg glemte at få taget et billede af baggrunden med bokeh, men heldigvis kan man se baggrunden på de færdige kort herunder. Jeg har krydret bokeh baggrunden med lidt ekstra cirkler for at bygge lidt videre på cirklerne.

Cirklerne er lavet med Simple and Basic circle frames. Og så har jeg pyntet med blomster lavet med PinkFresh Be strong serien med stempel, die og stencils. Slutteligt pyntet med Pinkfresh jewel essentials.

 

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.