Retrokort med cirkler

Når man nu har en rest mønsterpapir der er totalt retro, og man også lige har set en udfordring med cirkler, så skal det da forsøges at lave en kombination af de to ting 🙂

Det kom der dette kort ud af. Det er ikke så avanceret, største udfordring for mig var i virkeligheden at lægge de cirkler på så de IKKE lå i et system! jeg er vældig systematisk anlagt, men jeg synes egentlig det lykkedes til sidst. Kortbasen er i kraftkarton og det er baggrunden til cirklerne også, der er så lavet en brun matte under som matcher teksten.

Jeg brugte Gittes dies basiscirkler: Gitte’s egne DIE Designs – Basis Cirkler (hobbyboden.dk) og stansede bare en flok cirkler ud i hvad der nu lå af rester. Husk når du monterer at det giver en rigtig sød effekt at lade nogen starte udenfor kortet, det giver så sig selv når man ligger dem forskudt som jeg har gjort. Jeg limede dem på alle sammen og skar så rent langs kanterne til sidst.

Teksten er dels den FEEEEEDE die med kram som jeg har lavet 4 af og stablet for at give dimension: Gitte’s egne DIE Designs – Frisk Font / kram (hobbyboden.dk)

og dels er det en banner die Gitte’s egne DIE Designs – Basis Rektangler og Flag (hobbyboden.dk) som jeg har lavet i brun og hvid og monteret forskudt så det bliver en skygge. Og så ellers stempel fra sættet her: Gitte’s Eget Design Clearstamp Set – Helt Minimalistisk (hobbyboden.dk)

hvis jeg selv skal sige det synes jeg det er blevet ret sødt 😉

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.