Kort med kajak pagaj

Vores gode venners ældste havde inviteret til 18-års fødselsdag og han er ivrig kajak roer og på Team Danmark ungdomsholdet. Min mand ønskede at kortet skulle afspejle den unge mands passion for kajak sporten. Hvad gør man, når man absolut intet har med sports tema? Man bruger ganske enkelt det man allerede har – blot ved at tænke kreative løsninger.

Min løsning blev at få en pagaj med på kortet, samt vandets blå toner og lidt bølgetoppe. Modtageren blev meget glad for kortet og spottede pagajen lige med det samme. Må indrømme at mit kreative hjerte var meget stolt i det øjeblik. Realistisk set har jeg fået lavet min pagaj en smule for lang, men lige den detalje havde jeg ærlig talt ikke fokus på i kampens hede.

For at skabe min pagaj har jeg kombineret to forskellige diesæt.

Til skaftet har jeg brugt Sizzix “Geometric Winter Frame”, da dette sæt indeholder nogle fine tynde diecut rammer. Til pagaj enderne har jeg brugt Spellbinders “Be Bold Blooms” diesættet.

Baggrunden af designpapir er diecuttet med den største rektangel die fra Gittes Eget Design diesæt “Basis Rektangler”. Den største rektangle er en my størrer end en standard A6 kortbase. Derfor kan det være at nogle kæmper lidt med at få den pænt monteret på en kortbase. Her vil jeg viser jer mit trick til dette.

Normalt vil jeg sætte dobbeltklæbende tape på mit designpapir, men i dette tilfælde påfører jeg tapen på fronten af min kortbase. Se billedet nedenfor.

Når jeg skal montere designpapiret på kortbasen, lader jeg designpapiret ligge på mit bord med lim/tape fladen opad. Jeg holder kortbasen i mine hænder og kan nu placere kortbasen centreret på designpapiret. Denne metode fungerer for mig hver gang.

Den store tekst er “Frisk Font Tillykke med Dagen” af Gittes Eget Design. Her har jeg også diecuttet den i blåt karton, men klippet ordet Med ud og limet ovenpå det hvide diecut.

Bølgetoppene er en gammel die fra det britiske mærke Clearly Besotted Stamps.

Kreative hilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.