TEMA – Lift et andet DT medlem: Karina og Gitte O

Gitte O og Karina var sammen for at lave lidt kort. For at lave en lille udfordring ift. temaet “Lift et andet design team medlem” bestemte vi os for at gå ca to år tilbage på bloggen og finde et indlæg, som vi ville lifte.

Vi fandt dette indlæg:
https://scrapworld.dk/2020/09/hvad-en-matte-kan-goere/

Karina havde nogle udskårne sommerfugle, som blev udgangspunktet for hendes lift. Karton blev fundet i grøn og brun, så det matchede sommerfuglene.

Teksten er fra dette sæt fra Gittes eget design:

Ikke så meget hokus pokus. Dobbelt matte på en hvid base og så et hvidt lag mere, som teksten er stemplet på og sommerfuglene er monteret på. Og til sidst er kortet afsluttet med lidt dots i matchende farver.

Gitte O kæmpede lidt med at finde et godt sommerfuglestempel, men endte med denne løsning. Her er en matte i kombinationen mørk lilla og sort, og de to sommerfugle er stemplet i to lille nuancer af distress oxide, hvor der er masket af inden sommerfugl nummer to blev stemplet på.

Pynten er lidt rhinstene i forskellige farver, og teksten er Gittes eget design: Gitte’s Eget Design Clearstamp Set – Tidens Trend (hobbyboden.dk)

Det var en hyggelig udfordring at prøve at sidde med det samme kort og forsøge at lifte det på to forskellige måder, helt sikkert ikke sidste gang vi prøver det.

Tak fordi du kiggede med

Karina og Gitte O

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.