1. december – så går julerierne i gang

Så er det allerede 1. december igen, og vi står klar til at jule for dig både på bloggen og på facebooksiden, hvor vi vil genusende nogle af de senere års bedste juleinspiration fra Design Team’et.

Jeg lægger ud i dag med nogle supernemme julekort, hvor jeg har brugt papir fra Maja Designs nye serie Christmas Wonderland –  det ark, der hedder Stardust, hvor der er stjerner på den ene side og striber på den anden.

På den ene type kort har jeg skåret baggrundspapiret i str. 10×14,3 cm, så der bliver en hvid kant hele vejen rundt på kortbasen.

Træerne er Basis Trekanter, som jeg har skåret ud i Sølvkarton fra Creative Expressions. Det er en karton jeg ofte bruger til die-cutting, da den ikke er for tyk og derfor nemt skæres ud med de allerfleste dies.

Teksten er fra den strimmel, der sidder nederst på papirarket. Jeg elsker når man kan udnytte et ark papir til sidste lillebitte stump.

På den anden type kort har jeg skåret baggrundspapiret i str. 10×10 cm og klæbet det fast øverst på kortbasen.
Herpå juletræerne, hvoraf den ene af dem går ud over mønsterpapir-kanten, for at bryde det firkantede lidt.
Teksten er fra stempelsættet Snirklet Jul.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.