Julekort med kogler og ramme

Jeg måtte lige prøve Gittes nye ramme dies på dette julekort. Her har jeg skåret det i guldkarton samt et lag mosgummi så rammen rigtig får 3D effekt. Det samme har jeg gjort med teksten og stjernen. Der kan altså laves mange rigtig søde kort med den ramme! Jeg tror næste forsøg bliver at lave et lille landskab med et rådyr og en stjerne i helt hvid så kun rådyret er brunt… hmm det må prøves på et tidspunkt.

Kogler og gran er jeg personligt helt vild med. Det er et diesæt fra by Lene hvor koglerne skal køres igennem bigshotten to gange, en gang for at skære og en gang for at embosse. De er simpelthen så lækre 🙂 Og så er jeg personligt helt vild med at grenen ikke kun er grønne grene men at den brune gren er synlig i midten på hver kvist. jeg tror det er min favorit die denne jul.

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.