Næsten usynlig tekst – og så alligevel

Det her julekort synes jeg altså er rigtig sjovt – kan du se teksten? Jeg har skåret en grøn matte, derefter en rektangel i mønsterpapir ved hjælp af Gittes rektangel dies. Mønsterpapiret er sværtet i kanten med vintage photo distress ink. SÅ har jeg placeret den store die med JuleKNUS på mønsterpapiret, sikret den med washi tape og skåret den ud med bigshotten. Diecutten har også fået en gang vintage photo for at kanterne træder lidt tydligere frem.

.

Diecutten er så til en forandring sat på med 3D puder i stedet for at lime 4 lag papir sammen, men det er fordi jeg gerne vil have at man skal kunne fornemme den grønne matte nedenunder, så skal det ikke være et massivt lag der er under mønsterpapiret. Stjernerne er lavet med Gittes stjerne dies.

På en eller anden måde så får det en særlig “lækkerhed” ved at det er så meget tone i tone, jeg synes det er ret fedt hvis jeg selv skal sige det 😉 det hjælper så også at mønsteret på papiret passer perfekt fordi det er skåret ud af samme stykke i stedet for at jeg havde lavet diecutten af et stykke magen til.

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.