TEMA – Peppermint and Pink Christmas: Pink jul…. eller mere traditionel :-)

Jeg skulle lige prøve kræfter med et helt enkelt kort i Peppermint & Pink, klart en farvesammensætning der udfordrer mig. Jeg fandt en simpel skitse hvor det skulle være papiret der talte, og det kom der dette kort ud af. Jeg har som så ofte før brugt Gittes rektangel dies til at lave matten med, og den lille God Jul   die. Stjernerne er et gammelt sæt jeg havde liggende, de er lige lavet i et antal eksemplerer og limet sammen for at give dimension.

Men jeg tænkte at jeg ville prøve samme skitse bare med lidt mere traditionelt papir, og det kom der det næste kort ud af. Her har jeg dog valgt at bruge en lille julestjerne med lidt kristtjørnegrene til som pynt i stedet for stjernerne. Grenen er lavet med et punch og har efterfølgende fået et tryk på langs af hver blad med en tynd syl så den har fået lidt facon i stedet fo rbare at være helt flad.

På begge kort har jeg valgt at stable 3-4 lag af tekststemplet ovenpå hinanden for at give dimension men samtidig sikre et massivt udtryk af teksten, det har jeg fået lidt en forkærlighed for i stedet for at bruge 3d puder. Når jeg ellers husker at jeg har det på lager så bruger jeg nogen gange mosgummi i stedet for de mange lag papir, men begge dele virker nu meget fint.

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.