Skildpadder – Årrrhhhh de er søde

Jeg fik en bestilling på et dåbskort og havde lige købt de her skildpadde dies fra Marianne Design. Så jeg kastede mig ud i at lave nogle totalt nuttede skildpadder i nogle pigede pastelfarver. Det er lidt pillearbejde, men det hjælper en del at huske at sætte det brede dobbeltklæbende tape på bagsiden af kartonet inden man skærer skildpaddedelene ud. Fx denne dobbeltklæbende tape fra Elizabeth Craft.

Baggrunden er skåret ud med Simple and Basic rektangel med hjertekant. De små tags med bogstaverne til navnet er skåret med en lille die fra Sizzix Collector sættet. Bogstaverne er de små bogstaver fra Simple and Basic. De passede perfekt på det mindste tag i sættet.

Da jeg monterede skildpadderne på kortet malede jeg med en grå Zig tush for at skabe lidt skygge effekt og dybde i motivet. Synes selv det gav en god effekt.

Tak fordi du kiggede med.

– Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.