Creativation 2023 – Hva’ har du så købt? Hva’ hva’ hva’??

Selvfølgelig skal I heller ikke snydes for en blogpost om nogle af de mange nye spændende sager, som jeg “kom til” at købe med hjem fra USA. Eller rettere – ting, som jeg lagde ordrer på, og som de så sender til mig efterfølgende.

Det er da blevet til lidt, selvom messen var mindre end den plejer – og bankkontoen viser da også allerede at jeg har fået spenderet godt og grundigt på nye lækkerier.

Spellbinders BetterPress var spændende synes jeg, så der får jeg platformen hjem og et udvalg af plader til den, ligsom også farverne og det specielle papir kommer hjem.
Den kommer på markedet i starten af juni måned.

Fra Spellbinders kommer også Wax Seals produkterne.
Startsæt med smelteskål og anordning til at sætte et fyrfadslys ind i.
Alle farverne i voksen og et bredt udvalg af wax seals med forskellige motiver, som kan tilkøbes.

49 and Market’s nye serie Spectrum Gardenia kunne jeg da slet ikke stå for, så den kommer hjem og med masser af forskelligt tilbehør.
Vi skal hen i slutningen af april / starten af maj, før den forventes at lande på Samsø.

Der kommer også nye farver i basistilbehøret fra dem (filmstrips, billetter osv.).
Et par af farverne landede inden jeg rejste, så det er bare et spørgsmål om tid før jeg får dem oprettet i shoppen.

Og så er der kommet nogle nye lækre blomsterpakninger i en hel række farver. De er lige ankommet og venter bare på at blive lagt ind.

Dare2BArtzy interaktive dies fandt jeg nogle nye sjove af.
Bl.a. det herunder, som klapper ud på en lidt anderledes måde end jeg har set før.
Dertil kommer der også en lille taske til gavekort og et par andre nye ting, ligesom jeg tager lidt af deres stempler hjem, da de havde nogle nye finurlige sæt, som ikke lige mindede om noget jeg havde set før.

Hero Arts havde mange lækre nyheder, og på kortet herunder kan du se en af dem  –  en ret så grafisk cirkel, som kan bruges på mange sjove måder. De havde også et nyt stempelsæt med mixed-media motiver, og nogle superlækre hot foil plates, med nye spændende motiver.

Fra Dress My Craft kommer der nogle nye sjove shaker-dies  – bl.a. colaflasken herunder, men også hhv. en is-vaffel og en is-pind.
Ting der er helt perfekte når det nu forhåbentlig snart bliver sommer (i første omgang venter vi vist bare mest på foråret).

Fra samme mærke kommer der et helt nyt materiale  –  Fabric Sheets, som er imprægnerede stofark, som kan skæres med dies, indfarves med Distress Inks, og så kan man forme dem vha. varme. På messen brugte hun bare en fyrfadslys og så nogle forskellige kugleværktøjer.

Dress My Craftt har også et lækkert udvalg af stamens (støvdragere) til hjemmelavede blomster, så dem får jeg hjem i en masse farver.

Og nye ark Transfer Me – de bliver nemlig ved med at lave nye lækre motiver, og de er altså så sjove at bruge.
Jeg må lige lave et par projekter og en lille video ved lejlighed, så I kan få dem at se.

The Crafter’s Workshop nye farver Foil og Stencil Butters kommer selvfølgelig hjem. Og en række af deres nyeste layered stencils.
Uhhhh, jeg er vild med de pastelfarver og glæder mig til at lege med dem selv. Jeg er fan af Stencil Butter i forvejen, men de nye farver her er da lige til at spise.

Sværteværktøjerne fra Picket Fence Studio er lige på trapperne.
De er ret specielle i forhold til de andre værktøjer på markedet, men jeg synes bestemt at de ‘kan’ noget.

Fra Simple Stories har jeg bl.a. bestilt denne serie, som minder meget om nogle af deres lidt ældre serier, og jeg synes at jeg har savnet at have noget i den stil.
Superlækker til maskuline kort, layouts og mini-albums.

Fra Simple Stories kommer der også nogle nye lækre Sn@p-albums i str. 6×8″.
Og selvfølgelig nogle af de nye basisting, der er kommer til Color Vibe-serierne.

Nogle ting havde jeg allerede bestilt hjem inden messen  –  bl.a. de nye Sticky Folios fra WRMK, hvorfra der også kommer deres projector til mobiltelefonen. Den nye Rotary Trimmer fra Tim Holtz. Lidt nye Happy Planners. En del af de nye ting fra Sizzix’ Chapter 2. De nye dies og stempler fra Elizabeth Crafts og to nye papirserier fra Graphic 45. Stamp Wheel og en masse embossingfoldere fra Altenew. Et par blokke fra Doodlebug Designs og så selvfølgelig også noget af det nye fra PinkFresh Designs.

Derudover er der stadig et par “jokere” på min liste – ting, som jeg endnu ikke har taget en endelig beslutning om – og hvor jeg nok lige skal have tjekket bankkontoen inden jeg går helt amok.

/ Gitte

 

 

6 thoughts on “Creativation 2023 – Hva’ har du så købt? Hva’ hva’ hva’??

  1. Spændende ting, glæder mig til de kommer på shoppen. Især Rotary trimmeren

  2. Uha jeg må da ind og se hvad det stencil butter er for noget 😄
    Meget at glæde sig til 🤩

  3. Holy moly så kom jeg lige helt up to date herinde. Ved ikke lige hvorfor jeg ikke får notificationer mere, men nu er jeg i hvert fald med og hvor er der bare meget fedt nyt på trapperne, det blir spændendde at se hen af vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.