Med under to uger til det store CHA-shov skal vi da have en lille konkurrence

Den først uge i januar rejser jeg endnu engang til USA, for at besøge det store CHA Mega Show.
CHA står for “Craft & Hobby Association” og de arrangerer hvert år shows (messer), hvor producenter/grossister/designere viser alle nyhederne frem for det kommende halve år.

Selvom jeg har været af sted nogle gange tidligere og dermed er lidt forberedt på hvad der venter mig, så ved jeg at det alligevel bliver en totalt overvældende oplevelse, at se alle de nye varer og idéer fra verdens førende producenter, designere og forhandlere.
Ligesom sidste år vil jeg blogge så meget som muligt derovre fra – så jeg kan dele en masse indtryk med jer her på bloggen.

image
Mange firmaer er allerede kommet frem med officielle sneak peeks, og som altid er det en god idé at tjekke på denne side, hvor Nancy Nally samler en liste over blogge og hjemmesider med nyheder – og hun plejer at være flink til at holde den opdateret løbende:
http://www.scrapbookupdate.com/cha-mega-show-2016-sneak-peeks/

 

Og skal vi så ikke lige lave en lille konkurrence, som de sidste par år?

Jeg håber igen denne gang at kunne skaffe nogle små souvenirs fra messen (det kan f.eks. være sjove reklameting, vareprøver osv.)  –  og dem vil jeg trække lod om blandt alle der kommenterer dette indlæg, hvor du også er velkommen til at komme med forslag til hvad jeg skal kigge en ekstra gang på af produker.

Så bare fyr løs – så vil jeg nemlig også bruge jeres forslag som inspiration til hvad der skal købes hjem!!
Alle der kommenterer dette indlæg er så med i lodtrækningen om denne godtepose (med endnu ukendt indhold).
Jeg trækker lod, når jeg engang er hjemme i Danmark igen og har fået pakket ud!

Nedenfor er nogle af de mange indtryk, som jeg bloggede fra sidste års messe…

image

image

image

image

image

 

 

107 thoughts on “Med under to uger til det store CHA-shov skal vi da have en lille konkurrence

 1. Åh det må jo være som at slippe et barn løs i en slik butik 🙂 Tænker det kunne være fint med flotte sæt med clear stamps, og lækre punches. Go tur

 2. Det lyder da vildt spændende…så du ønskes en hamrende god tur og oplevelse 😀
  Personligt ville jeg rigtig gerne se noget, hvor der er brugt mist. Det har jeg nemlig ikke rigtig kendskab til endnu. Og så flere stempler med tekst, evt. nogle af dem fra Sue Wilson 😀

 3. Rigtig god tur Gitte, håber på at se endnu mere lækkert fra den kære Tim, drømmer om at de har genoptrykt chabby chic papiret ☺️

 4. Ej hvor lyder det spændende !!!! Glæder mig til at høre mere om din tur !!
  Stempler er altid godt hvis du vil kigge efter det

 5. Jeg glæder mig til at se nyheder med dies.
  Rigtig god tur, og glæder mig til at se hvad du finder at nyheder til os.

 6. Da jeg er forholdsvis ny i denne her skønne papirhobby-verden, ville det være skønt, hvis du kunne kigge lidt efter nogle ting, som selv sådan en som mig vil kunne finde ud af at bruge. Ejer (endnu) ikke nogle af de der fancy maskiner, som er så smarte, så jeg er til de lidt mere lavpraktiske varer

 7. Syntes du har rigtig mange fine ting på din hjemmeside, så alt nyt er jo velkommen, og god tur.

 8. Åhh det må simpelthen bare være så mega fedt at komme afsted til de messer der 🙂
  Jeg synes det fedt du blogger hver gang, jeg nyder at sidde herhjemme og følge med og se hvad du oplever 🙂
  Mit år bliver meget hårdt økonomisk så bliver ikke meget jeg kan shoppe selvom jeg gerne ville, men jeg kommer til at mangle noget papir/pynt gerne i marineblå farver til mit lille PL båd album så det håber jeg på at du finder og får hjem i butikken, synes det svært at finde noget så har kun en enkelt lille 6×6 blok med papir med prikker, striber osv. i blålige farver at bruge..

  Håber du får en fantastisk fed tur og nyder hver en dag 🙂

 9. Wauw. Fedt at du skal afsted igen, rigtig god tur! Glæder mig til at se et par apændende Disney blokke – eller Hello Kitty. Og så er det i min verden altid godt med stencils/masks…

 10. Rigtig god tur..
  Jeg synes, du skal kigge efter forskellige Memory planners og tilbehør til disse fra de forskellige udbydere

 11. Det lyder spændende med sådan en USA tur. Det er altid lækkert st se hvad der er kommet af nyt papir og stempler

 12. Spændende, det må være en fantastisk måde at starte året på, rigtig god tur og super dejligt at vi få lov at følge lidt med på bloggen.
  Jeg kunne godt ønske mig cottage cutz die, de er så skønne:) men alt vil være velkommen:)
  Rigtig god tur og godt nytår til dig og Claus

 13. Uha, gad da godt at opleve sådan en messe, stempler og punch er altid godt, gerne stempler jeg kan farvelægge, så dejligt afstressende at male.

 14. Håber du får en fantastisk tur 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at du kikker på adhesive rubons, og anden form for “klister” der kan bruges til foil uden man behøver en maskine. Flere af Annas (Finnabear) produkter er også et hit 🙂

  1. Du kan printe med en laser printer eller kopi maskine og derefter varme det printede + foil i et papomslag, i en lamineringsmaskine. Eller bruge lim, tørre det lægge foil på og varme med et strygejern husk bagepapir imellem.

 15. Gitte du ønskes en skøn tur til USA, skønt land at opleve og rejse rundt i. Udover messen håber jeg du får tid til at se et par seværdigheder, amerikanerne er jo letter at komme i snak med, så måske har de et par fif til lidt udflugter i nærheden. Fra messen håber jeg du finder noget nyt skønt, skævt og sjovt babypapir.

 16. At være misundelig er en grim ting, men ganske forståelig, når der er tale om paradiset for hobbyfolket.
  Stamps of Life kunne du godt kigge lidt ekstra på, sammen med Paper Smooches, som har en helt speciel streg.
  Glæder mig til at følge bloggen – og god tur

  Jeanette

 17. Jeg glæder mig til at se hvad du bringer hjem fra Lawn Fawn. Elsker det mærke

 18. Rigtig god tur, Gitte.
  Ved du finde nogle spændende nyheder. Gerne dies og gerne nogle til herre/drenge.

 19. Uha du er dælme heldig, ville SÅ gerne til CHA, tror der er spækket op til begge øre med inspiration og god stemning.
  Uha kan du ikke se om du kan overtale Simon Says Stamp til at sælge deres produkter i DK?? De har nogle fancy ting jeg gerne vil lege med 🙂
  Ellers noglet lidt mere hen i noget drenge tema… Farver, stempler, dies…

 20. Det blir da bare så fedt. det er så hyggeligt at følge med i din tur og se hvad der er af nye spændende ting.

 21. Rigtig god tur over there.
  Håber du igen igen får en fed oplevelse og glæder mig til at se de nye varer som du er god til at finde.
  Jeg kan bruge alt men flotte anderledes og pris billige stempler vil være skønt.
  Vh Gitte Sørensen

 22. Først, rigtig god tur til ‘”det forjættede land”. Det må være en fantastisk oplevelse, at være der, dejligt du deler det med os, ved at blogge. Nye og spændende dies, tema til herrer/drengekort, og hvad du ellers finder af spændende ting og sager er altid velkomne.

 23. Rigtig rigtig god tur. Håber du kommer hjem med maser af nye ting. Lige nu prøver jeg at komme ind på mandekort stilen. Så herreting gerne old look. Stempler måske.

 24. JEG VIL MEEEEEED!
  Meget misundelsesværdigt at du kommer afsted hvert år, til gengæld dejligt at du vil dele med os, både med denne konkurrence, men også at du er opdateret så man altid kan finde hvad man mangler ved dig. Jeg synes det vigtigste du kan tage med hjem er nye fede måder at gøre tingene på, men siden det vel er målet med hele turen så skulle den ged jo være barbaret. Go’ tur Gitte 🙂

 25. Hej Gitte

  Jeg glæders mig til at se hvad du får købt, – jeg vil gerne have at du kigger efter mere i stil med Crazy Birds Fra Tim H. .- lækre Dies, – og tilbehør til Cameon…

  God tur der over

  Hilsen Hanneby

 26. Ville ønske jeg kunne blive pakket ned i din kuffert 🙂
  Rigtig god tur.
  ELSKER stempler – især kunne jeg godt tænke mig at prøve layers stempler.

 27. Jeg glæder mig helt vildt til at læse om din tur til CHA. Det er altid så spændende med ny inspiration og at se hvad de finder på af sjove og uundværlige ting. 🙂

 28. uha hvor må det være spændende, vil ønske dig en super dejlig tur, alt nyt ville da være spændende, kun pokkers vi skal vente lidt længer med at få dem her i Danmark 🙂

 29. Er den glade ejer af Heidi Swapp’s Mini Minc maskine, så jeg har tænkt på, at de da snart må kunne få en Toner Ink Pad på markedet. Der findes jo en Toner Ink Pen, men ved dog ikke om den er noget værd. Det kunne bare være mega fedt, at kunne bruge alle sine stempler med sin Minc maskine hvis der fandtes en Toner Ink Pad 🙂

 30. Hej Gitte,

  Hvor ville jeg dog ønske det var mig der skulle afsted, men jeg må som sædvanlig nøjes med at sidde herhjemme og følge med, men det gør jeg så tilgengæld også med stor iver 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig nogle flere sæt hvor stempler og dies er i samme pakke.
  Og også gerne diverse ting og sager med hundemotiver, eller måske ulve?

  Men uanset hvad, er jeg sikker på du nok skal finde nogen nye spændende ting 😉
  Glæder mig til at følge med.
  Mvh

 31. Rigtig god tur, det må være slaraffenland, i har et fantastisk stort udvalg, men kunne rigtig godt tænke mig i havde stempler med bibel vers feKs fra verve stamps..

 32. Rigtig god tur, hvor er jeg bare misundelig, det indrømmer jeg gerne. Det ville være såå fedt ay opleve i virkeligheden. Men sådan er den så ikke, så jeg vil da følge med herfra med stor iver helt sikkert. Jeg vil rigtig gerne se mere til den der Minc foilingmaskine, som står rigtig højt på min ønskeseddel, og som desværre IKKE lå under træet her juleaften, men den skal nok komme, det garanterer jeg for he he, så masser af fed folie og som en skrev en stamp pad med toner ink ville da bare være helt perfekt, hvis du kan finde sådan en, så vi kan bruge alle vore mange stempler med den også. Nyd turen og hyg jer max derovre.

 33. Hej Gitte.
  Jeg vil ønske dig rigtig god tur til USA, og at det bliver lige så godt som det plejer.
  Du oplever hvert år, det vi andre drømmer om, – jeg har ikke nogle specielle ønsker.
  Mange hilsner og godt nytår til jer begge, fra Annelise Kristiansen.

 34. Rigtig god tur Gitte, ville virkeligt ønske jeg skulle med også 🙂
  Jeg synes det kunne bære interessant med nogle andre plannere, er ikke specielt vild med Heidi Swap, det er alt for blomstret til mig, men måske nogle billigere løsninger man kan personliggøre med sine egne materialer.
  Er også mega vild med stempler, så er der noget nyt og spænde der ville det også være fedt at høre om.
  Glæder mig til at læse dine blog indlæg løbende 🙂

 35. Rigtig god tur, hvor må det være spændende.
  Kunne godt tænke mig noget mere Teresa Collins, hendes ting er meget smukke.
  Glæder mig til at følge med her på bloggen og se hva vi kan vente os af flere fantastiske ting i din shop. 😉
  Rigtig god tur.

 36. Rigtig god tur. Gerne nogle flere dies med sætninger/ord og humoristiske stempler fra f.eks. Riley & Co. Forhåbentlig kommer der også flere vintage stempler fra Tim H./Stampers Anonymous. Hvis du kunne se på flere teknikker med MISTI, og hvordan man kan lave personlige planners, ville det også være interessant at se.

 37. Du ønskes en fantastisk tur og glæder mig til at læse om den.. Og lur mig …du finder nok nogle behov hos mig som jeg ikke vidste jeg manglede …

 38. Rigtig god tur, hvor må det være spændende at opleve 🙂
  Jeg elsker allerede din shop,og alle de lækre ting du har.
  Men ville elske flere stempler og stencils fra Dylusions.

 39. Uh hvor må det være fedt ….. Håber du for en rigtig god tur – glæder mig til at følge med på bloggen 🙂
  Jeg syntes zig clean color real brush pens ser virkelig spændende ud, stempler fra the ton, og så spændende nye materialer og teknikker 🙂
  Glæder mig til at se hvad du falder over 😉

 40. Det må være et rent slaraffenland at opleve den messe. Er pæn meget misundelig. Glæder mig til at se de nye ting der er på vej :o)

 41. Bare det var mig. Angående indkøb, så er jeg (lige som dig) vild med Tim Holtz. Hvis det er muligt vil jeg meget gerne have en die ( dragonfly med embossing folder) Rigtig God tur. Kh Susanne

 42. Rigtig god tur. Nyder at følge dine indlæg fra “over there”. Jeg er sikker på, du kigger på Tim Holtz ting á la Crazy birds. Kunne også godt tænke mig stempler med hilsener med flot “håndskrift”.

 43. Her er 2. del af min kommentar o.O Lur alle de smukke papirer fra f.eks BoBunny, KaiserKraft, Prima og Graphic45….kast dit blik på alt fra Silhouette og ting fra andre firmaer som kan bruges dertil….og sidst men ikke mindst – led gerne ihærdigt efter noget lækkert holdbart glimmer/glitter papir som er billigt 🙂

 44. Ååååh gid jeg kunne komme med☺ har drømt om at blive sluppet løs i en gigant scrapbutik i usa og bare shoppe amok. Jeg ønsker dig en rigtig god tur og kig gerne efter nye lækre dies og embellishments☺. Glæder mig til at se alt det lækre nye når du kommer hjem igen. Kh Jeanette Ekström

 45. Sikken en oplevelse du står overfor. Bare det da havde Været mig der skulle afsted.. alt nyt er spændende. Men kik endelig efter stempler og ting til silhouette cameo. Flower soft lim og stempler mangler jeg meget.. magnet ark ville Heller ik Være tosset især ik hvis de er billige..
  Håber du får en fed tur med mangen inspiration og nye varer at dele med os..
  Godt nytår til dig og alle andre herinde
  Hilsen lisa

 46. Rigtig god tur, hvor må det være en spændende oplevelse 🙂
  Jeg elsker allerede din shop.
  Ville gerne se stempler og dies fra stamps of life og simon says stamp.

 47. Ikke specielt misundelig over at du skal derover 😉 Ha’ en fantastisk forrygende tur!!! Jeg kigger alt om stempler/dies kan bruges til andet end lige kort/papir – til stof eller andre projekter i huset/hjemmet…. så måske et eller andet spændende, der har “multifunktion” 🙂

 48. Rigtig god tur hvor er du heldig ,at kan tage afsted og se alle nyheder . Jeg vil gerne om der er noget til min voksmaling med Stylus

 49. Det lyder vildt spændende. Jeg kunne godt tænke mig nogle stempler der er gode at male og stempler og die i sæt. Gode nye die ville også være godt hvis du ville kikke efter det. Jeg glæder mig vildt meget til at se hvad du finder derovre. Rigtig god tur, håber du må nyde det rigtig meget.

 50. Rigtig god tur, det lyder så spændende. Kunne godt tænke mig nogle dies, punches og forskelligt til drenge/mænd.

 51. Rigtig god tur Gitte.
  Det er altid spændende at se hvad Tim Holtz og Heidi Swapp har fundet på at nye ting og teknikker.
  Rigtig godt nyt år til jer begge.
  Mvh Mette

 52. Hej Gitte
  Du må meget gerne kigge efter denne punch: Hang Tab Hole Punch, som jeg har set på dette link: creatandcraft.tv. Dette “Tab Hole” er det, der i toppen på alle poser og æsker, der skal hænges på krog, samt kigge efter noget, der kan erstatte denne: Stampin Up: Round Tab Punch (desværre udgået).
  Og så er jeg helt vildt misundelige over, at jeg ikke er med dig til dette store event;)
  Godt nytår og god tur
  Charlotte

 53. Det er da bare en drømmetur for en scrapper, rigtig god tur og glæder mig til at se hvad du får med hjem. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere fra heartfelt creations.

 54. Hej Gitte…
  Hvor er det bare sejt for dig at du skal over og deltage i dette “mekka” for en scrapper, håber du får en vild god og inspirerende tur ud af det, og jeg vil glæde mig til du kommer hjem og viser frem for os andre 😉
  Jeg synes at du gør et godt stykke arbejde , du er efterhånden den eneste i DK der har et lækkert udvalg. Så jeg har ikke et specifikt ønske mht noget, jeg er bare glad for at vi har en fra lille Danevang der tager over og får inspiration fra “the best” Så herfra mig skal lyde et stort ønske om at du får en god og lærerig tur ;O)

 55. Hej Gitte.
  Ønsker dig rigtig god tur til USA, håber du har nogle billige og gode Spellbinders med hjem men ellers vil jeg bare vente spændt på hvad du finder.
  Mange venlige hilsner Kirsten Birk.

 56. Hej Gitte.
  Ønsker dig rigtig god tur til USA, håber du har nogle billige og gode Spellbinders med hjem men ellers vil jeg bare vente spændt på hvad du finder.
  Mange venlige hilsner Kirsten Birk.

 57. Hej Gitte. God fornøjelse til CHA.
  Det kunne være fedt, hvis det lykkedes dig at overtale Papertrey Ink til at du må sælge deres dies og stempler i DK.
  Hilsen Benita

 58. Hej Gitte, jeg er meget ny paa denne side og folger dig og hobbyboden fra Bali hvor jeg bor, jeg haaber du faar en super tur og jeg kunne godt taenke mig flere ting I Steampunk stil

 59. Hej Gitte
  Kunne du ikke overveje at tage wild Rose studie dies og deres clear stamp hjem – det er helt fantastisk gode dies og deres stamps er helt henrivende

 60. Nøj, det må være så totalt fed en oplevelse og at komme til CHA-messe, tænk scrapsager og -kvinder over det hele !
  Ja, jeg er jo tosset med clear stamps og helst uden (engelsk) tekst, ville også være godt med nogle lækre sværter og stempelpuder, og så noget tilbehør til PL, igen gerne noget uden engelsk tekst. Og så elsker jeg Bo Bunny-blokke i skønne blå, grønne og alt derimellem-farver 🙂
  Rigtig god tur !!

 61. Rigtig god tur. Lyder som om du skal et smut i “paradis” 🙂
  Mine datter og jeg er helt nye i dette spændende univers…. Hun fik en Big Shot Plus i julegave, så alt hvad der kan bruges til denne maskine, synes vi selvfølgelig du skal kigge efter 😉

 62. Rigtig god tur. Glæder mig rigtig meget til at se hvad sker af nyt på messen. Ville være spændende med nyt fra Tim Holtz… Og andre stempler og dies
  De nye 2. generation embossing foldere lyder spændende og alt med nye teknikker eller nye måder at bruge eksisterende produkter interesser mig også.
  Glæder mig til at læse dine blogindlæg

 63. God tur. Er også helt blå af misundelse. Dejligt at du er så flittig til at blogge, så vi føler at vi også er lidt med.
  Jeg kunne ønske mig ting til at pynte layouts med til mine drenge på 9 og 12 år. Stempler med tilhørende dies, der er lige så lette at bruge som crazy birds – bare i en billigere prisklasse.

 64. Rigtig skøn tur, jeg drømmer om selv at komme derover engang og opleve det hele selv. Må være som at være barn i en legetøjsforretning.
  Jeg syntes du skal kigge efter noget ala chic tags ting til planner… Og gerne ordenlig hvid pen ( tynd) som ikke forsvinder når den tørre op. Og så masser af mønster papir.
  Rigtig god tur og nyd det derovre….
  Kh Stinne

 65. Rigtig skøn tur, jeg drømmer om selv at komme derover engang og opleve det hele selv. Må være som at være barn i en legetøjsforretning.
  Jeg syntes du skal kigge efter noget ala chic tags ting til planner… Og gerne ordenlig hvid pen ( tynd) som ikke forsvinder når den tørre op. Og så masser af mønster papir.
  Rigtig god tur og nyd det derovre….
  Kh Stinne

 66. Det kunne være fedt hvis du kunne få fat i Signature dies fra Joanna Sheen, jeg har forsøgt at finde Stardust. Rigtig god fornøjelse, det må være en stor oplevelse.

 67. Hej Gitte.
  Ville være skønt, hvis du ville se efter opbevarings produkter, feks de der kube opbevaring ( Go-Organize.com) hvor man kan sætte dem i en reol eller samle dem til en selvstændig reol. Samt andre opbevarings ting, til rimelige priser. Rigtig god tur. Glæder mig mega til at følge med
  I, hvad du oplever. Knus Gitte

 68. Hej Gitte
  Rigtig god tur – Lawn Fawn og Mama Elephant er fantastiske og ellers glæder jeg mig
  bare til at se hvad du kommer hjem med 😀
  Kh. Camilla

 69. Håber du får en super godt tur – glæder mig til at høre om hvad du oplever.
  Jeg kunne godt tænke mig mini stempelpuder i matchende farver – ca 4 farver i hver nuance – til at stemple blomster med.
  Håber du får en masse inspiration.

 70. Hej Gitte..
  Det må være lidt a la når vi andre ser jer til de forskellige scrapconventioner. hvor vi er helt rundt på gulvet 🙂

  Det må være så stort at opleve det hvor der er sååå meget nyt man gerne vil se/pille ved…

  Jeg ved ikke lige hvad jeg kunne bruge, men syntes altid jeg bliver forelsket i noget scrap 🙂

  Mvh Tina

 71. Hej Gitte.
  Ønsker dig en rigtig go’ tur, det er misundelsesværdigt. 🙂
  Glæder mig til at se de nye ting du tager ind.
  For mit vedkommende er det nok dies som er på hit listen.
  mvh Mona

 72. Åh. Det er svært, men planner stempler og simpel stories plan it planer inserts fra life in color colectionen. Og bare alt lækkert

 73. Uha hvor ville jeg ønske det var mig der skulle afsted…..

 74. Rigtig god tur – glæder mig til at se hvilke nyheder de kan byde på i år! Især alt med tekster syntes jeg er spændende, både dies, stempler og stencils. Nye dies og flot papir er også altid spændende.

 75. Hav en rigtig skøn tur derover, gad så godt at du kunne pakke mig med i din kuffert men der er jo desværre ikke plads til mig også når du skal have lækkerier med hjem 😉
  Jeg håber der er nogen der har opfundet en eller anden lækker lille dims der skærer chipboard som smør uden at koste en formue og fylde/veje en masse 😉

 76. Åh hvor ville jeg også gerne med i din kuffert – kan gøre mig majetttt lille

 77. Hej gitte
  Rigtig god tur til det forjættede land 🙂
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig noget papir fra bo bunny.
  De er så fede .
  Trine

 78. Det må være fantastisk at opleve. Alle de kurser i kan vælge. Og alle de materialer der kan ses og opleves.
  Hvis du skulle finde noget papir , der er lidt rustikt og gammelt (ved godt Tim også har dette). Stempler og die med flere funktioner. Men helst vandfarver, jeg elsker effekten af akvarel/vandfarve. Elsker alt det slidte og rustikke – genbrug. 🙂
  Fortsat god tur
  Lene

 79. Hej Gitte
  I en film med Tim så jeg noget foile hvor efter han har skåret det ud med en die og sat det på kan trækker en film af så det er et spejl det kunne være super fedt til mange ting så det kunne du måske kugge efter 😉

  Rigtig god tur

  Mvh Kristine

Comments are closed.