Minialbum med Tim Holtz tags

Jeg faldt for nyligt over en beskrivelse på hvordan man lavede et minialbum med de store tags fra Tim Holtz og tænkte at det måtte prøves af. Resultatet blev til dette lille projekt 🙂 tænker det kunne være en sød ide til et lille julealbum med opskrifter eller et udvidet julekort med billeder af de små poder 🙂

For og bagside er beklædt med det lækre papir fra Riddersholm serien Tailgate Marked og har fået sværtet kanter. Jeg har fråset lidt med papiret for jeg ville have sommerfuglene til at passe i kanten, men så er der jo masser af stumper til at pynte med.

Forsiden er pyntet med en scalloped cirkel med sommerfugle som også lige har fået en gang distress ink, et stort tandhjul i chipboard, fundet dybt i gemmerne men sikkert skåret med en Tim Holtz die engang i fordums dage 🙂 den fik samme farve distress ink.. Blomsterne har også fået en tur, og efter distress ink er de blevet sprayet med vand for at få sværten til at flyde ud. Ellers monteret med lidt smådims fra gemmerne og en udskåret sommerfugl fra papiret.

images

Albummet er samlet ved at der er lavet tre huller gennem alle lag med en Bigbite og så er der trukket bånd som vist på billedet, afsluttet med en sløjfe. Jeg har holdt det enkelt men her kunne godt være suppleret med en masse twine og andet dims til supplerende pynt.

FullSizeRender [18082] IMG_0878 [18088]

Indvendig er jeg bare gået amok med distress ink og har sværtet kanterne hårdt og et godt stykke ind. På hver side har jeg ligeledes stemplet med et strukturstempel – et nyt til hver side.

FullSizeRender [18084]

FullSizeRender [18086]

Håber du kan bruge ideen og gøre den til din helt egen 🙂

 

Venlig hilsen

Gitte O – aka Godtesen.

3 thoughts on “Minialbum med Tim Holtz tags

  1. Virkelig flot, og en fin ide at bruge det store tag til. Er det kun et tag, der er beklædt med mønsterpapir? Hvormange sider er der sat i albummet?

    Mange tak for inspirationen.

  2. Forsiden og bagsiden er beklædt både udvendigt og indvendigt. Jeg har sat fem sider i og de er rå tags der bare har fået sværte og er stemplet lidt med baggrundsstempler 🙂

Comments are closed.