TEMA – Gavemærker: Gavemærker af diecut med stempelmotiv

Der findes så mange skønne stempelsæt med dies til, som nemt kan laves om til gavemærker.

IMG_4889

Nu hvor julen nærmer sig, har jeg valgt at bruge denne skønne julemand fra My Favorite Things “Jingle All the Way”.

IMG_4907

Jeg har stanset tre styks ud af hver figur  – den ene har jeg stemplet på og malet med ProMarkers. Da man kan se tuschen på bagsiden, har jeg limet en diecut på for at dække det. Den sidste diecut har jeg falset i toppen af figuren – der er kun kommet lim på det lille falsede stykke øverst, så gavemærket kan åbnes og man kan skrive navnet på modtageren indeni.

Rigtig god dag.

3 thoughts on “TEMA – Gavemærker: Gavemærker af diecut med stempelmotiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.