TEMA – Gavemærker: Stencils og glimmer

Skrevet af KarinaHadsten

Jeg har lavet et par gavemærker af Riddersholm papir. I mangel på en die i lige den facon jeg gerne ville have, skar jeg mine tags ud på skæremaskinen og så rundet et par hjørner med en hjørnerunder med en ret stor bue. Gavemærkerne har jeg pyntet med sværte gennem forskellige stencils, sværtede kanter og stempler. Og så lidt pynt med halvperler eller udskårne grangrene. Nogle af gavemærkerne har fået en gang stickles på kanten. Her er gaverne lige præsenteret i en af mine juledekorationer 🙂

IMG_6518[1]

Her er lige et nærbillede af et par af gavemærkerne.

 

IMG_6519

Og her gavemærkerne med glimmerkanter.

 

IMG_6520

På bagsiden har jeg lavet et lille skrivefelt, som er sværtet i kanten.

 

IMG_6521

 

Tak fordi du læste med.

KarinaHadsten

6 thoughts on “TEMA – Gavemærker: Stencils og glimmer

Comments are closed.