Blomster stemplet med gelatos farver

hobbyhbDSCN3127

Igen har jeg designet et kort til min Cameo 😉 har set ideen et sted, men havde ingen mål, så det er lavet som jeg synes bedst

Rammen har jeg også selv lavet, så derfor må den godt deles

 

hobbyhbDSCN3129

Jeg har kommet gelatos farver på mit stempel, sprayet med lidt vand og så stemplet …. både det yderste og det inderste billede er lavet med samme stempel af to omgange og så bare skåret fra hver sin ende

hobbyhbDSCN3131

 

Havde ikke lige et bånd der passede i farven, så det lavede jeg selv ved komme gelatos farve og vand på mit craftsheet og dyppe noget hvidt bånd heri og så lade det tørre. Det mønstrede papir er fra en paper Pad fra Maja Design

 

hobbyhbbDSCN3134

Har limet midter stykket på 6,5 cm fra midten i hver side

 

Filen finder du oppe under Silhouette downloads

 

God fornøjelse !!!

 

 

 

One thought on “Blomster stemplet med gelatos farver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.