CHA 2016 – Anden dag på messen

Dagen i dag startede med det sidste kursus i denne omgang. Det var et kursus, som jeg havde glædet mig utroligt meget til, “ZIG Brush Lettering & Watercolor”. Og jeg blev bestemt ikke skuffet, for det var en superdygtig underviser. Men puha – det kræver vist mange års øvelse at lære det med at skrive smuk håndskrift med en pensel.

image

image

Efter kurset var det afsted til messe-hallerne, for at kigge nærmere på alle de stande jeg ikke nåede lørdag – og for at holde et par møder med nogle af sælgerne / kontaktpersonerne fra de firmaer jeg handler med.

Indimellem fik jeg også lige kigget nærmere på nogle af de mange produkter og teknikker, der bliver demonstreret rundt omkring på standende.

F.eks. hæftemaskinen fra WRMK, der kan sætte hæfteklammer fast lige hvor du vil på en side.
Og fra samme firma det smarte bogstav-punchboard.

image
Anna (Finnabair) viste spændende teknikker med forskellige ting, der først blev dækkes med gesso og derefter med sprayfarve, for til sidst at få lidt glittermaling.

image
Fran fra Stampendous viste en helt ny måde at bruge embossingpulver på – nemlig ved at smelte det ovenpå chipboard-firkanter på en grillplade. Mens embossingen stadig er blød, kan der stemples ned i den med et gummistempel.

image
Wow demonstrerede støbning med embossingpulver til at lave sine egene smukke embellishments.

image

Dina Wakley legede med sine skønne paints (akryl maling) med mange lag, og mange af dem lavet på de nye lærreder på karton, som har en overflade som de almindelige maleplader fra kunsterneforretningerne, men disse kan skæres som almindelig chipboard på en skæremaskine eller skalpel. Jeg kan f.eks. se dem for mig til nogle spændende artsy omslag til mini-albums.

image
Prima præsenterede et helt nyt område – nemlig møbeldekoration, hvor de bl.a. har støbeforme til dekorationsemner og kæmpe-rubons, som kan bruges på møbler eller vægge.

image

Susan Tierney-Cockburn, der før i tiden lavede smukke blomster for Punch Bunch og Sizzix, skiftede for et par år siden over til Elizabeth Crafts – og hendes blomster bliver mere og mere fanstastiske.

image

Efter messetid sluttede jeg aftenen af i selskab med Rikke og Lisbeth (I ved, de to skønne piger der står bag Scrap-a-Mania) – med masser af grin og lækker mad.

7 thoughts on “CHA 2016 – Anden dag på messen

  1. Nøøøøjjjj Hold op hvor for du set mange spændende ting og teknikker!!! Tusind tak for billeder og beretning. De teknikker med embossing pulver ser fede ud, og mon kurset hos zig også var om deres Clean Color Real Brush pens ….. håber du faldt for dem 😉 Jeg syntes de ser så spændende ud.

  2. skønt alt det du oplever, jeg får hel sommerfugle i maven ved at hører om det, glæder mig hver dag til at hører om alt det spændende du ser, forsat rigtig god tur.

  3. Det ser super spændende ud 🙂 Man får næsten lyst til at prøve nye teknikker 😉 Næsten… 😀

  4. WAUW hvor lyder det bare spændende alt sammen og man blír mere og mere misundelig og kan næsten slet ikke vente med at se det hele selv.

  5. Wow det er virkelig lækker ting du har valgt at vise frem og må give dig ret Gitte det er da super lækker blomster 😉

    mvh kristine

Comments are closed.