CHA 2016 – Messen fortsat…

I dag kunne jeg mærke lidt afmatning i messehallerne, hvor der ikke var nær så mange besøgende – men logisk nok, for jeg gætter på at rigtig mange lokale (eller i hvert fald med en fornuftig rejsetid) kun lige er afsted i weekenden.
Men det var kun rart, for nu kunne jeg langt om længe komme ind og se de stande, hvor det stort set havde været umuligt at møve sig ind de andre dage.

image

Så jeg fik. endelig nærkigget på nyhederne fra Lawn Fawn, der kan blive ved med at ryste de skønneste stempler og dies ud af ærmet. Så mon ikke det meste fra den nye kollektion vil finde vej til Samsø.

image

Deres stand er altid en fornøjelse at kigge på. Der er fuld af god idéer – også med stemplerne fra deres tidligere kollektioner.

image

På Ranger’s stand var der i dag demo af Faux Leather teknik lavet med bl.a. Perfect Pearls.

image

Årets vinder af Hot Product Award var ikke overraskende Misti (Most Incredible Stamp Tool Invented) – det er Iliana fra My Sweet Petunia, der har opfundet den, og jeg måtte da lige forbi hendes stand og ønske tillykke i dag.

image

Den nye mini Misti forventes at ankomme i starten af marts (sammen med den almindelige størrelse, der er udsolgt lige nu).
Den kommer også i en jumbo-udgave, der kan tage 30×30 cm, men den kommer først på markedet til maj.

Altenew stemplerne er og bliver bare superlækre. Der er kommet nogle nye designs, og på standen viste de gode idéer med måde nye og tidligere stempler.

image

Ikke alt der vises på messen er lige i min smag, men det er sjovt at kigge.
Prøv at se denne bil, som er helt dækket af rhinstene.

image
Dette træ lavet af smykkewire er vist mere sjældent end det er kønt – men der skal jo være plads til folk med forskellig smag.

image
P.S. I ved jo hvordan man siger, at alting er større i USA – og der er noget om det.
Prøv f.eks. at se denne vingummi-bamse jeg fandt i en slikbutik i går.

image

 

I morgen er det sidste dag med messen  –  det er lidt vemodigt, for det har endnu engang været en sjov og spændende messe at besøge, og jeg har talt med så mange søde mennesker fra hele verden. Men alt godt kommer jo til en ende før eller siden.

5 thoughts on “CHA 2016 – Messen fortsat…

  1. Hvor ser det alt sammen lækkert ud. Jeg glæder mig vildt til at nyhederne lander på Samsø så lidt af det kan komme videre til Nordjylland. Det ser ud til der er en del must have!! 🙂

  2. WOUW hvor ser det godt nok bare fedt ud alt sammen. Hvor må det være fedt at opleve. Der er bare sååå mange fede ting og hvor får man godt nok mange nye behov lige pludselig, når man sidder og følger alle de nye ting derovre fra. Nyd det nu de sidste timer derovre og søeg for at få set alt det DU gerne vil se nu der er bedre plads.

  3. Jeg har også fulgt med på Lawn Fawns blog, og jeg håber bestemt, at noget af det kan finde til Samsø og herefter til Lolland

  4. Igen skønne oplevelser du har haft, det bliver vel nok spændende når nogen af de fine ting kommer til hobbyboden, jeg må hellere begynde at spare sammen:)
    Jeg syntes den vingummi bamse er skøn, så kan man vel godt nøjes med en i stedet for en hel pose:0;) eller måske to, hi hi

  5. Det har veret dejligt at læse/se med – glæder mig til at se nyheder i butikken – har også smilet lidt af de der amerikanere – de har indimellem en sjov/anderledes smag – jeg har været sammen med nogle en del år – har jo set deres lyserøde/lyseblå christmas – der er vi nok lidt anderledes – men pyt skønt at se/opleve noget nyt og anderledes – god tur hjemad og endnu engang tak for at du delte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.