CHA 2016 – Anden kursusdag

Tak for alle jeres søde kommentarer til gårsdagens indlæg – jeg er glad for at I gider at læse med. Det er så skønt at kunne dele mine oplevelser med nogle der forstår mig og min passion for scrapverdenen 🙂

image

Jeg lagde hårdt ud fra morgenstunden, med Tim Holtz’ kursus: Different Kind of Distress.

Tim ER og bliver mit store idol i denne verden, så hans kursus var det jeg havde glædet mig mest til – og han skuffede bestemt ikke.

image

Enormt velforberedt og med en smittende begejstring, satte han os i gang med dagens projekt: En collage i ramme – opbygget med mange lag og med forskellige materialer – og det helt skulle selvfølgelig distresses på forskellig måde.

image

image

image

Undervejs kom vi til at prøve flere af de nye produkter, som først er blevet officielle i dag, bl.a. de helt vildt lækre Distress Crayons – en vandopløselig fedtfarve (som minder om Gelatos), men i en praktisk pen, hvor man skruer farven op.
Disse og mange andre af de produkter og værktøjer vi brugte, vil helt sikkert finde vej til butikken i den kommende tid.

Senere var jeg på kursus hos Sizzix – Designers Showcase – hvor fire forskellige designere underviste i et lille projekt lavet med netop deres dies.

Den første på banen var Tim Holz, hvor vi lavede dette fede ophæng, bl.a. med de nye Wildflower dies og forskellige materialer som kork, bølgepap, hessian, mønsterpapir og guldkarton.

image

image

image

image

Næste designer var Lori Whitlock, som instruerede os i en sød lille lygte, som f.eks. lige kan rumme et batteridrevet fyrfadslys.

image

Herefter var det Sharyn Sowells tur, og her lavede vi et fint foldet kort med rosenmønster og mavebælte.

image

image

Sidste designer på banen var Jen Long, der gav instruktioner til et sjovt kort med en ræv, som foldes på en anderledes måde.

image

image

Dagens tredje og sidste kursus fra med Dyan Reaveley – Distinctly Dylusions.
Med de nye farver Dylusion Paint og de helt nye Mica Sprays lavede vi først baggrunde på sorte tags.

image

Bagefter skulle vi farvelægge motiver á la malebog, klippe dem ud og klæbe dem på.
I alt fire farverige tags.

image

image

image

image

Sidst på eftermiddagen var det tid til Hot Product Sneak Peek, hvor et panel har udvalgt i alt 24 produkter fra forskellige områder.
Køen til arrangementet var lang, for det er en god mulighed for at få et hurtigt overblik over tidens hotteste nyheder.

image
Hver producent fik 60 sekunder til en præsentation af produktet, og så havde de hver en lille demo-stand, hvor man kunne se mere til produkterne og få dem demonstreret.

image

image

De mest interessant var MISTI, som mange allerede kender – men som nu lanceres i hhv. en mini-udgave (der passer ca. til postkort-størrelse) og en jumbo-udgave, som kan bruges til 30×30 cm papirer, hvis du f.eks. gerne vil stemple på dine scrapsider.

image

Og så var der Silhouette Mint maskinen, som kan lave stempler i løbet af et øjeblik, hvorefter de fyldes med blæk og du kan stemple med dem ca. 50 gange, før de skal fyldes op med farve igen.

Nogle nyheder var sjove nok – men ikke lige noget der bruges i vores scrapverden.
Hvad mener i f.eks. om en 4-i-1 hæklenål, der nærmest foldes ud som en Swiss Army Knife – eller limstifter med duft (bl.a. orange, juletræ og vanilje).

image
Et nyt dies-sæt fra Tattered Lace er levnedsmiddelgodkendt, så man kan skære spiseligt papir ud til pynt på kager var der også.

image

Og en Tassel Maker – dvs. et værktøj du kan lave dine egne kvaster med.

image

 

image

Dagen sluttede af med CHA MEGA Block Party – en slags gadefest på pladsen foran Convention centeret, hvor der er musik, dans, mad og drikke og forskellige aktiviteter.
Men med sådan et kursusdag bag sig, så er man noget flad. Så efter en times tid og en falaffel-pita indtaget i hyggesnak med andre butiksejere, smuttede jeg tilbage til mit hotel.

Men I skal da lige se en kunstner i aktion til festen – det er da god stil at male i lårkort og stiletter!

image

 

image

Jeg skal jo også gerne være klar til i morgen, lørdag, hvor selve CHA messen åbner for publikum – eller måske bedre betegnet som den dag dørene åbnes ind til Aladdins hule og scrappernes paradis.

26 thoughts on “CHA 2016 – Anden kursusdag

 1. Det ser ud som om du har haft en spændende dag.

  Jeg håber virkelig den die fra sizzix med ræven er noget du får, for den er da for sød 🙂

 2. Tralalaaaa det ser godt ud;) iiiiihhh hvor jeg glæder mig til nye produkter,ha en fantastisk dag over-there

 3. Tak for en god og detaljeret beskrivelse af din dag. Rigtig fin at læse, næsten som at være med. Glæder mig til at se de nye Tim Holtz ting. Fortsat god tur, glæder mig til at læse mere.

 4. Åhh hvir ser det bare fantastisk ud.
  Viste slet ikke at der blev åbnet for publikum. Fedt – må vist planlægges engang 🙂
  Fede ting du har fået lavet.

 5. Nej hvor har du oplevet mange spændende ting – og så bare på en dag. Jeg er lidt vild med bøjlen til at vise sine kort frem på. Men alle de ting du har lavet ser godt nok spændende ud. Fortsat god fornøjelse 🙂

 6. Hold da op du får da vildt mange lækre nye indtryk og det bliver godt nok spændende at se de nye ting 😀

 7. WAUW hvor ser det hele bare godt ud, og der er godt nok en masse spændende ting. HAr lige set videoen fra Sizzix hvor I lavede den bøjlehænger med TH, og det så bare super fedt ud.
  Hav en god tid de næste dage også, og vi venter spændt på mere nyt derovre fra, det er så vores højdepunkt på dagen herhjemme ha ha ha

 8. Sikke en spændende verden du befinder dig i. Dejligt at du vil skrive, og sende billeder til os

 9. Lyder enormt spændende og inspirerende , men hvor må hovedet være fyldt op, når du når hjem til hotellet:-))
  Super flotte ting du har lavet
  Fortsat god CHA

 10. Hvor ser det spændende ud, kan næsten ikke vente til de nye Dylusions paint kommer, og flere af Tims ting (Crayons) bl.a

 11. Tusind tak for fordi du deler med os. Det lyder fuldstændig fantastiske

 12. Hold da op du får hygget dig og kreeret 🙂 Er så skønt at kunne følge med her hjemmefra når nu man ikke selv kan komme afsted 🙂

 13. Det er super hyggeligt at følge med, så det vist mere os andre der takker for at du finder tid og overskud til at blogge om dine oplevelser og dele det med os andre 🙂

  Det ser ud til at have været en lærerig dag 🙂 Kan godt forstår TH er dit store idol, det fantastisk hvad der kommer fra hans hånd 🙂

  Tak for kikket 🙂

 14. Hvor er det super spændende at hører om, jeg kunne hører om det i en evighed, så
  Super dejligt at du giver dig tid og bruger dine sidste kræfter på at fortælle os om dine fantastisk oplevelser, det sætter jeg virkelig pris på.
  Forsat rigtig god tur, det bliver så spændende at se de nyheder du tager hjem til forretningen:)
  Knus Annette

 15. Hold da nu fest… du har været vidt omkring 🙂 kan sørme godt forstå du er fladmast. Alt lyder spændende. Jeg ønsker mig en lille Misti 😉

 16. Hold da op, du bliver da holdt til ilden, jeg kan godt forstå, at du er flad

 17. Åhh hvor ser det godt ud det hele. Du har da nok at se til med alle de spændende kurser. Man bliver helt misundelig (på en god måde). Bliver spændende at se når alle de nye ting du vælger begynder at dukke op til salg.. Glæder mig

 18. Gitte, nu forventer jeg intet mindre end at opleve dig iført lårkort og stiletter til næste SAM!!! 😀
  Det er da ikke for tøsedrenge, sådan et arrangement! Enten skriver du mere i år eller også har du ganske enkelt oplevet meget mere i år?
  Men så fantastisk at få lov at få et lille indblik i den for os ellers lukkede verden. Jeg glæder mig til at læse og se, hvilke oplevelser der er dig i vente 🙂

 19. Super flotte ting du har lavet Gitte, er vild me Tim Holz stilen ,og hans teknikker.
  Du er en lykkens pamfilius ,at kunne være der og indsnuse det hele 🙂

 20. Uuuhhh der er mange fede ting jeg må indrømme at jeg har kigget en del på Dylusion det er nok en af de ting jeg er nød til at prøve håber det har været en god dag men det lyder det til. Glæder mig til at se hvad du får i shoppen af spændende ting efter din tur 😉

  Mvh kristine

 21. Ej hvor det lyder som om du har haft en dejlig tur. Tænk at nogen putter duft i lim, det fatter jeg slet ikke formålet med….
  Glæder mig til at høre prisen på mini mistien…. Det er jo oplagt til os der laver osh….
  Fortsat god tur over there.

Comments are closed.