CHA 2016 – Første kursusdag

Så oprandt endelig dagen, hvor første del af CHA-showet gik i gang.

image

Jeg startede dagen allerede før 8 lokal tid, med at gå en skøn tur på 6-7 km ud til Angels Stadium – et kæmpestort baseball-stadion. Ikke fordi jeg interesserer mig for baseball, men det så alligevel imponerende stort ud udefra (og så havde jeg mulighed for at dyrke en af mine andre hobbies, nemlig Munzee, som kort fortalt er en GPS-styret jagt på point – men det er en hel anden historie).
Undervejs fik jeg taget et par fotos – det er bare så skønt at se lidt blomster her i januar.

image

Vejret viser sig i øvrigt ikke fra sin bedste side. Da jeg ankom med fly fra Frankfurt onsdag eftermiddag, stod regnen ned i stænger. Men de 14-15 grader her var, virkede alligevel lunt.
Der ligger meget mere sne på San Bernardino bjergkæden i horisonten, end der plejer at gøre – så der er ingen tvivl om at vinteren i år er køligere end normalt.

image

I år er kurserne i anledning af CHA’s 75 års jubilæum udvidet med en halv dag ekstra, hvilket gav mulighed for at vælge et par kurser mere.
Men som sædvanlig var det svært at skulle vælge, for der er så utroligt mange spændende kurser med dygtige undervisere, og mange af dem kører parallelt på samme tidspunkt.

Men vælges skulle der, så torsdag eftermiddag kl. 14 var jeg klar til mini-albums-kursus med Tammy Tutterow.

image

image

Kurset var godt – vi skulle lave et mini-album helt fra scratch, og som Tammy sagde, så skulle det mest være et basisalbum for at lære teknikken, og så kan man altid derefter bygge videre på det, bruge mønsterpapirer, sværter og masser af pynt. Som hun beskrev det “først skal man lære at bage muffins med en basis-opskrift – og når man har lært det, så kan man begynde at eksperimentere med forskellige smagsretninger”.

image

Albummet er baseret på Tammy’s nye serie af dies, som hun har designet for Spellbinders – bl.a. forskellige file folders og lommer, som gør det let at lave præcise albumsider.

image

Senere var jeg til et seminar, som jeg ikke vil kede jer med her (optimering af lagerstyring) – men de var superinspirerende.

Dagen sluttede med et stempelkursus med Altenew, et forholdsvis nyt mærke af stempler, som jeg første gang så på sidste års messe og som jeg selv er så utroligt forelsket i.

image

Underviseren hed Yana Smakula, og hun havde forberdt tre forskellige kort til os.

Det første kort var med stemplede roser lavet i lag-på-lag teknik.

image

Det næste kort var med et helt nyt stempelsæt, hvor motiverne ligner penselstrøg. Det er helt klart et sæt, der vil finde vej til butikken inden så længe.

image

Det sidste kort var ligesom det første med lag-på-lag stempling, men denne gang maskede vi blomsterne af, inden bladene blev stemplet på.

image

I morgen er der endnu en tætpakket kursusdag, hvor jeg efter planen skal deltage på tre forskellige kurser samt til en præsentation af årets nominerede Hot Award produkter.

 

12 thoughts on “CHA 2016 – Første kursusdag

 1. Hold da op hvor lyder det hele bare spændende! Og er vild med Tammy Tutterow! Hun er vildt dygtig. Har fulgt nogle æg hendes online kurser. Sikke et flot album. 🙂 Glæder mig til at høre mere fra CHA.

 2. Super dejligt du giver dig tid til os også. Det føles jo næsten som at være der 😉 Spændt på hvad der mere kommer. Tror også jeg skal ha investeret i et værktøj til lag på lag stempling.

 3. WOUW hvor er det fede ting, du har lavet allerede. Er vild med det album og især blomsterkort nr. 1 og 3 de der lag på lag er bare fede. Jeg er vild med det blå, nok mest p.g.a. farven, men det er smadderflot.
  Dejligt at høre noget derfra allerede, det er super spændende.

 4. Hold da op du aktiv fra morgenstunden, fedt du fik gået en morgentur og nydt området før det hele gik løs 🙂
  Det ser ud til du får prøvet en masse ting af, det lyder spændende med kurserne men helt sikkert mega svært at prioritere hvilke kurser man skal med på, man vil jo nok ikke gå glip af noget 🙂
  Håber dagen idag giver endnu mere inspiration og hyggelige oplevelser 🙂

 5. Hold da op, du får oplevet meget, og sikke spændende kurser. Fedt album og stemplet med roser i penselstrøg, er jeg vild med. Albummet mp du da gerne lave en vejledning til, når du engang kommer hjem og har tid

 6. Åhh er slet ikke misundelig 🙂
  De stempler fra alter new er rigtig fede. Den med roserne har jeg også kigget rigtig længe på. Er deres stempelpuder gode?
  Fedt minialbum.
  Og flotte billeder fra din gåtur.

 7. Så dejligt at kunne følge med. Uden tvivl en kæmpe oplevelse at deltage.
  Fortsat god fornøjelse.
  Inge K

 8. Ej hvor jeg syntes risen med lag på lag (det første kort) er lækker håber virkelig at du får det hjem det er en must have 😉

  Mvh kristine

Comments are closed.