Nytårsudfordring til Design Team’et: Godt Nytår fra indehaveren

Allerførst vil jeg ønske alle vore kunder og blog-læsere et rigtigt
GODT NYTÅR !!

Ligesom de forrige år, har vi i designteam’et prøvet at lave en lille ”årsopgørelse” over året der er gået – og et lille kig ind i fremtiden.

Året har for mit eget vedkommende budt på masser af travlhed i butik, netbutik og rundt omkring på messerne.

2015-12-31 08.11.39


Her kommer mine egne bud.

Top-3 – Favorit projekter

Kender I fornemmelsen af, når noget bare lykkes og går op i en højrere enhed, så man bliver både glad i låget og varm i maven, hver gang man ser dem?
Sådan har jeg det med disse tre projekter (der er link til de oprindelige indlæg ved dem alle tre  –  der kan du også finde beskrivelser/tutorials og flere detaljebilleder).

Mappekort

mappekort1a

Texture Paste indfarvet med Distress Inks

texture-paste-4

Dobbelt foldet kort

dobbeltfold3

 


Top-3 – I Hjertet gemt…
Mine bedste minder fra året der gik?

1. CHA Mega Show 2015
På første-pladsen kommer helt klart CHA Showet i Anaheim tilbage i januar.
Det er min egen årlige ”gulerod” som belønning for de lange arbejdsdage og det store slæb, som det er at være fuldtids-selvstændig.
I de 5 dage showet varer kan jeg forpuppe mig helt i en verden af scrap og kreativitet, deltage i workshops/kurser, se alle de spændende nyheder fra producenterne og tale med ligesindede fra hele verden, der er ligeså tossede med hobbyen som jeg selv er.

Hvis jeg skal fremhæve noget specielt fra 2015, så var det kurset med Tammy Tutterow, som både er en skøn personlighed og en fantastisk underviser.
Vi lavede et omslag til et mini-album, med masser af teknikker og små fine detaljer.

tt-album-a

2. Nytænkende produkter

Nogle år er det som om branchen kører lidt i tomgang, hvor der ikke sker det helt store revolutionerende indenfor scrap og kort.
Og andre gange kommer der nogle ting, hvor man tænker: ”Hvorfor er der ingen der har tænkt på det før”?
En af de ting der har taget verden (inkl. mig selv) med storm, er helt klart Misti’en (Most Incredible Stamp Tool Invented), som gør det let at stemple præcist.
Men også Silhouette’s nye maskiner Curio og Mint er spændende nyt legetøj i min verden

3. Årets Favoritbutik 2015

For andet år i træk fik Hobbyboden den store ære at blive kåret til læsernes favorit netbutik på online-magasinet The Paper Crafting.
Det er virkelig noget der varmer, at så mange har stemt på os igen – og man bliver altså også en smule ydmyg (og lidt præstationsangst) for om man nu også kan leve op til det fremover.


Top-3 – Nytårs-ønsker
Hvad kunne jeg tænke mig at kommer frem eller kommer til at ske i 2016? (udover mere tid og måske en lille trylle-fe der kunne rydde op i mit scraprum).

1. Dryssefri glimmer
Jeg er blevet glad for at bruge glimmer og glitterpapir – men jeg er ikke særlig begejstret for at glimmeret bare er ALLEvegne bagefter. Så derfor bruger jeg det meget sjældent.
Så bolden er hermed givet videre til producenterne, for jeg er sikker på at mit ønske deles af rigtig mange!

2. Verdens bedste hvide sværte
Der findes mange udmærkede hvide stempelsværter  –  men synes stadig ikke jeg har fundet den ultimative.
Jeg har hørt en lille fugl synge om at Tim Holtz er på vej med noget nyt på den front og det lyder jo vældig lovende, når man kender kvaliteten af hans øvrige produkter  –  så jeg krydser fingre for at det er sandt!

3. Kunder i butikken
Selvom butikken på Samsø hverken er helt eller halvt færdig, så håber jeg at 2016 bliver året hvor en masse søde kunder får lyst til at lægge turen omkring Hobbyboden på Samsø.
Jeg skal nok melde ud når butikken engang er helt klar  –  og jeg skal nok også se hvad jeg kan finde frem til af tilbud på færgebilletter og/eller overnatning til gode priser på øen.
En fremtidsdrøm er også at afholde kurser herovre  –  eller måske ligefrem et weekendarrangement for scrappere og kortmagere. Men nu må vi se hvad tiden bringer.

Rigtig godt nytår til jer alle  😀

 

De kommende dage vil de øvrige medlemmer af Design Team’et komme med deres bud på tre Top-3’er.

7 thoughts on “Nytårsudfordring til Design Team’et: Godt Nytår fra indehaveren

  1. Rigtig godt nytår. Jeg vil glæde mig til weekendarrangementerne, så giver det mening for en Nordsjællænder at lægge vejen forbi butikken 🙂

  2. Godt nytår til dig og Claus og design teamet
    Hvis du støder på den der rydde-op-fe må du gerne sende den til Vanløse når den er færdig hos dig.

  3. Godt Nytår til jer og alle på teamet der og tak for masser af fed inspiration i det gamle år og vi ser frem til masser af nye lækre ideer i det nye. Glæder os til at se, hvad du kommer hjem med fra CHA af både ideer og nye ting og sager, vi ikke kan leve foruden ha ha

  4. Nøj, det ville være fedt med weekendkurser på Samsø. Dels fordi jeg aldrig har set din fysiske butik og dels fordi jeg aldrig har været på Samsø. Jeg melder mig gerne til et kursus!

Comments are closed.