TEMA – Revede/flossede kanter: BryllupsLO

Da Gitte gav os udfordringen med revede og flossede kanter studsede jeg lidt over hvad pokker forskellen var. Og det var ikke før jeg fik lavet det her LO, at jeg fandt ud af det 😉 Jeg har ganske vist brugt begge teknikker meget, men uden at tænke over at der var forskel. Begge handler de om at distresse – dvs. “ødelægge” kanten af noget papir/karton på en pæn måde. På LO’et her er der 2 revede kanter. Det er i hver side af LO’et, hvor der er sat et stykke matchende mønsterpapir ind lodret. Kanten ind mod midten er revet og derefter har kanten fået lidt sværte. Øvrige kanter på LO’et er flosset med en paper distresser.

Nå men nok om forskellen – det er jo egentlig lige gyldigt hvordan vi distresser kanten. Man kan også bruge borderpunches o.l. men det er en helt anden historie.

Her først et billede af hele LO’et, som jeg har valgt at lave med et gammelt bryllupsbillede. Der er lidt journalling i højre side. Egentlig lidt tilfældigt fordi noget af det mønsterpapir jeg fik valgt havde linier, så de tiggede om at blive skrevet på.

IMG_1399

Her et nærbillede af clusteret i højre side. Jeg er helt vild med hvordan det endte med at blive. Jeg er ret vild med det lasede ostelærred under blomsten og de halve rammer, som jeg har brugt før 🙂 Det er stadig en vinder hos mig.

IMG_1401

Endnu et billede af clusteret til højre. Masser af forskelligt dims fra gemmerne. Kageserviet, sommerfugl, træhjerte, kobbermønt,, blomst og halvperler.

 

IMG_1402

Her et nærbillede fra lige over billedet. Igen er jeg bare vild med ostelærredet og så kan jeg rigtig godt li de små tags, som stikker frem under billede og mønsterpapir.

 

IMG_1403

Her lidt mere fra kanten af billedet. Små halve trærammer igen. Tandhjul, kobbermønt, hjertenøgle, knap og et træstykke med tekst.

 

IMG_1404

Lidt mere omkring billedet. Her kan man bedre se at tandhjulene er med hjerter. De såkaldte Love gears. Synes de passede perfekt ind til LO’et, som har et kærlighedstema 🙂

 

IMG_1405

 

Tak fordi du kiggede med. Håber det kunne inspirere.

– KarinaHadsten