TEMA – Revede/flossede kanter: Kort med distressede kanter

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg har en svaghed for distressede kanter. Jeg elsker det uperfekte men også flotte look som det giver på kort og LO. En teknik jeg ofte bruger.

Distressede kanter er rigtig god til at give et maskulint indtryk og derfor bruger jeg det også ofte på herre kort. Men det kan også sagtens bruges på de feminine kort når bare farver og pynt passer dertil.

 

Dette kort, som er lavet til Scrap i Ejsing, er ingen undtagelse. Jeg har distresset og sværtet alle kanterne – altså lige med undtagelse af de punchede dele.

Kort med distressede kanter
Kort med distressede kanter

 

På tværs af kortet er lavet en bord med bølgepap og langs med kanten har jeg limet Glass Glitter Platinum. Det giver på samme tid et lidt råt men også feminint indtryk. Lidt bling bling uden at blive alt for tøset. De små glas stykker er limet på med glossy accent, da det helst skal være en kraftig og holdbar lim til dette formål.

 

Nærbillede af Glass Glitter Platinum
Nærbillede af Glass Glitter Platinum

Blomsten har jeg selv lavet. Først har jeg punchet og standset forskellige blomster i forskellige størrelser. Dernæst har jeg sværtet kanterne med distress ink, gjort dem fugtige og har krøllet dem sammen. Da de var næsten tørre foldede jeg dem forsigtig ud og satte dem sammen til en blomst. Distress inken flyder lidt ud når det bliver vådt men det synes jeg bare får inken til at blende sammen med papiret.

 

Jeg har brugt 2 forskellige slags blade og farver til blomster, noget jeg synes giver en rigtig god effekt.

Blomsten
Blomsten

Håber I er blevet inspireret af mit kort.

Else

One thought on “TEMA – Revede/flossede kanter: Kort med distressede kanter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.