TEMA – Revede/flossede kanter: Råt og romantisk

revne kanter a--revne kanter aDSCN3062

Godt nok længe siden at jeg har lavet et kort med revne kanter, men det var nu hyggeligt igen…. har brugt det lækre papir fra Riddersholm, Newport. Skitsen er fra Mojo Monday, hvorfra  jeg tit  bruger skitser, når jeg laver kort med mønsterpapir

revne kanter b--revne kanter bDSCN3060

Til blomsten har jeg brugt samme papir og standset ud med en die fra Sissix og underneden lavet en sløjfe og snoet lidt sølvtråd. Midt i købe blomsten har jeg sat en foam pude, kommet hvidt embossingpulver med guld i , og så smeltet med Heatgun

revne kanter c---revne kanter cDSCN3067

Her har jeg  brugt turkis embossing pulver med glimmer  på kortet….. Sommerfuglene er klippet ud af det samme papir og påført stickles

 

Ha en dejlig dag og tak fordi du kiggede forbi…. det er så hyggeligt

 

 

 

 

One thought on “TEMA – Revede/flossede kanter: Råt og romantisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.