Jul hele året – April 2016

Så nåede vi igen d. 24. i måneden og jeg er stadig med på OSH’s udfordring med at lave julekort hver d. 24.

juliaprilDenne gang har jeg levet med Lawn Fawn stempler, og da mit motiv bestod af 4 dele (rensdyr, slæde, pakker og snor) fra DETTE sæt, var det en oplagt mulighed for at bruge MISTI. I dette tilfælde Mini Misti, som er en lille handy udgave, som ikke fylder ret meget, men som er mægtig praktisk til små motiver som dette.

Først stemplede jeg rensdyret og slæden på akvarelpapir, og bagefter lagde jeg stemplerne med snoren og pakkerne på, præcis hvor jeg ville have dem, og samlede dem op med Misti’ens låg, På den måde kan man stemple meget nøjagtigt.

juliapril1

Og så kunne jeg jo passende lave et par stykker, når jeg nu alligevel var i gang med Misti’en. Så kan man nemlig lave lige så mange kopier man har lyst til, med samme stempler på præcis samme placering.

Motiverne er farvelagt med ZIG Clean Color Real Brush pennene.

 

 

 

2 thoughts on “Jul hele året – April 2016

  1. Hej Gitte – og til lykke med at du denne gang er den første der linker til et julekort. Det er godt nok kun en af den slags konkurrencer hvor “æren er det fagreste træ i skoven” men det har rigtig tit været Mette H. eller Margit – så godt gået at du slog dem på målstregen =0).
    Supernuttet julekort og jeg glæder mig SÅ meget til at tage min MISTI jeg jo fik af min dejlige datter i brug. Kh herfra og tak fordi du leger med hos OSH.

  2. Hej Gitte – og til lykke med at du denne gang er den første der linker til et julekort. Det er godt nok kun en af den slags konkurrencer hvor “æren er det fagreste træ i skoven” men det har rigtig tit været Mette H. eller Margit – så godt gået at du slog dem på målstregen =0).
    Supernuttet julekort og jeg glæder mig SÅ meget til at tage min MISTI jeg jo fik af min dejlige datter i brug. Kh herfra og tak fordi du leger med hos OSH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.