Tema – Watercolor/vandfarve: Kort med Gelatos og model paste

Jeg fik jo købt mig nogle gelatos farver til convention og de er super sjove at lege med. Jeg har brugt noget tid til at se youtube tutorials fra “Faber Castell Gelatos Techniques.” Kanalen.  I dag vil jeg vise et kort jeg har lavet med  en teknik fra Limor Webber. Hun har mange fine teknikker. Men denne indebar model paste og dryppe teknikken. Og det er 2 ting jeg elsker.

DSC09912

Jeg har brugt et stykke akvarel papir. Det kunne godt havde været et mere kraftig stykke karton men det gik også med akvarel papir. Jeg har derefter kommet et tykt lag model paste på hele papiret, glatte det og lavet struktur med et model paste værktøj. Man kunne sagtens bruge en gaffel eller lignende.

Efter at have lavet struktur skulle det tørre – jeg havde ikke lige tålmodighed til at vente så jeg tørrede det med varme pistolen.

DSC09923

 

Jeg valgte 4 forskellige farver : Red cherry, Mango, Cotton candy og Black licorice.jeg har “malet” lidt af hver farve på mit craft underlag og har derefter opløst det i rigelig vand.

DSC09926

Med en pensel har jeg derefter malet det tynde farve på i toppen og har med misten fået det til at løbe. En farve ad gangen.

DSC09930

I øverste højre og nederste venstre hjørne har jeg tegnet med den sorte gelato og har tværet det ud med fingeren. Som en afslutning har jeg splatter sort akryl farve på papiret. Akvarel papiret er sat på en matte af sort karton. Jeg kender godt lide at indramme med sort da det fremhæver farverne.

Her ses det færdige kort:

DSC09935-001

Og et nærbillede af hjørnet.

DSC09936 1

 

Håber I kunne lide teknikken lige så meget som mig.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.