TEMA – Vis mig dit kunstværk: Et mixed media maleri

Da Gitte kom med udfordingen  om at vise vores kunstværker frem passede det meget godt med at jeg lige er blevet færdig med et større projekt.

Jeg var for nogle år siden på kursus hos Gitte  hvilket der kom dette kunstværk ud af: http://slipsagerscrap.blogspot.dk/2014/05/mixed-media-painting-kursus-hos.html

Jeg er stadig virkelig inspireret af dette kursus og de mange teknikker Og lag på lag. Desuden har jeg kigget på rigtig mange youtube tutorials.

Og jeg har brugt disse teknikker til dette “kunstværk”:

Vis mig dit kunstværk - maleri 1

jeg har først brugt model paste og forskellige masker. Derefter har jeg limet forskellige ting på ex solen i bølgepap, kage servietter, og bog sider. Det hele har derfor fået gesso. Først derefter har jeg begyndt at male med Martha Stewart paint i forskellige farver.

Teksten fandt jeg efter det meste var færdig, syntes det passede så godt til solen.jeg har ned tonet de sorte bogstaver med lidt hvidt akryl maling.

Vis mig dit kunstværk - maleri 2

Blomsterne er lavet med Tim Holtz Bigz blomsterne skåret ud i bog sider og limet på kraftig karton. Stængerne er laver med lim pistol og grøn Inka Gold.

Jeg har også stemplet forskellige steder med tekst og andre stempler.

Og så lige er par nærbilleder fra maleriet.

Vis mig dit kunstværk - maleri 6

Jeg har også brugt små stykker armeringstape forskellige steder. Jeg er vild med strukturen som model pasten og armeringstape giver.

Vis mig dit kunstværk - maleri 7

Håber I kunne lide mit lille kunstværk.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.