Kommentarkonkurrence: Hvad skal vi kigge efter på CHA messen?

Så er der efterhånden kun en uges tid til jeg endnu engang rejser til USA, for at besøge det store CHA Show  –  eller nærmere betegnet Creativation, som de har valgt at kalde det i år. Det foregår denne gang i Phoenix i Arizona, og jeg får følgeskab af Tina og Gitte O fra designteam’et, så jeg tør godt love at der vil komme masse af inspiration her på bloggen både undervejs og efterfølgende.
CHA står for “Craft & Hobby Association” og de arrangerer den store årlige messe, hvor producenter/grossister/designere osv. viser alle nyhederne frem for den kommende tid. Det er en lukket messe, som kun henvender sig til “business professionals” som de kalder det.

Det er sjette gang jeg selv skal afsted, og jeg glæder mig som et lille barn til at se alle de nye varer og idéer fra verdens førende producenter, designere og forhandlere.
Ligesom sidste år vil jeg blogge så meget som muligt derovre fra – så jeg kan dele en masse indtryk med jer her på bloggen.

Mange firmaer er allerede kommet frem med officielle sneak peeks, og det er en god idé at tjekke på denne side, hvor Nancy Nally samler en liste over blogge og hjemmesider med nyheder – og hun plejer at være flink til at holde den opdateret løbende:
http://www.scrapbookupdate.com/cha-creativation-sneak-peeks-2017/


Og selvfølgelig skal vi da have en lille konkurrence, ligesom de foregående år!

Jeg håber igen denne gang at kunne skaffe nogle små souvenirs fra messen (det kan f.eks. være sjove reklameting, vareprøver osv.), som jeg vil samle til en lille gavepakke. Denne souvenirpakke vil jeg trække lod om blandt alle der kommenterer dette indlæg, og du er meget velkommen til at komme med idéer til hvad jeg/vi skal huske at kigge efter på messen derovre.

Så bare fyr løs – så vil jeg nemlig også bruge jeres forslag som inspiration til hvad der skal købes hjem!!
Alle der kommenterer dette indlæg er så med i lodtrækningen om den nævnte godtepose (med endnu ukendt indhold).
Deadline for kommentarer er søndag d. 22. januar  –  og jeg trækker lod, når jeg engang er hjemme i Danmark igen og har fået pakket ud!

Nedenfor er nogle af de mange indtryk, som jeg bloggede fra sidste års messe…

96 thoughts on “Kommentarkonkurrence: Hvad skal vi kigge efter på CHA messen?

 1. Først og fremmest ønsker jeg jer en rigtig god tur, og det er jer vel undt 😀

  Næst….endnu flere stempler, og gerne lidt af de nye Tim Holtz, samt uha….hvor meget skal jeg mon skrive 😉

  Ej, jeg tror vi alle bliver glade for det du køber til hobbyboden….og jeg glæder mig allerede til at se de nye ting.

  Igen….GOD TUR 😀

 2. Jeg synes det kunne være spændende med et indblik i hvad der er nyt indenfor kort-verdenen: både med pynt på kort (pailetter, nuvo drops eller noget tredje?), og også hvilke farver/mønstre der “trender” lige nu. Rigtig god tur!

 3. Rigtig god tur til jer.
  Jeg syntes det kunne være fedt med motivpunchs:) men glæder mig også til at se alt det nye spændende:)

 4. Tænker nogen fine stempler med træer/blomster, og måske nogen med lidt “crazy” figur motiver.
  Go tur til jer ?

 5. Rigtig god tur – jeg vil følge bloggen for at se nyheder fra jer.
  Jeg kunne godt tænke mig at se noget lækkert tyndt papir man kan bruge til blomster i BigShot.
  Og hvis der kom noget spændende og anderledes embossing powder – farve skiftende – grov tekstur og lignende.

  Og ellers er jeg sikker på du finder så mange fede ting vi ikke engang tænker på findes.
  Glæder mig til at høre om turen.

 6. Stempler med små motiver, som kan sættes sammen til div mønstre baggrunde og lignende. Og evt noget med luftballoner, stempler, dies eller…
  God tur!

 7. Rigtig god tur…

  Jeg synes i skal suge til jer af det hele. Også stoler jeg fuldt på i finder det helt rigtig til hobbyboden, vi andre kan nyde godt af.

 8. Rigtig god tur??.
  Vil være dejlig med spændende stempler og dies – i sæt eller hver for sig. Og så finder du garanteret også mange andre spændende ting….

 9. Rigtig god tur! Er altid misundelig når I tager afsted.
  Er altid på jagt eftet pynt til drengelayouts. (10-13 år)

 10. Ønsker jer en rigtig dejlig tur, glæder mig til dine opdateringer, så er det lidt ligesom at være der selv?. Håber at flere firmaer har lavet deres papirserier i 6×6 paper pads. Kh 10na

 11. Først af alt, håber I får en kanon tur derover, og husk nu at tage tid til at nydede det hele derovre. Jeg indrømmer, jeg er dødhamrende misundelig ha ha ha.
  dernæst kunne jeg godt tænke mig at se lidt flere ting til Minc maskinen, ved der skal være en eller anden form for stempelpude, så man kan foliere sine stempler også?? Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at se nogle flere af G45 forskellige Stables, da jeg simpelthen ikke kan finde dem nogen steder herhjemme, og det er bare trist.

  1. Jeg har desværre tidligere været brændt inde med en masse af de G45 Staples produkter, som jeg ikke kunne komme af med før de kom på tilbud til halv pris ;o), så derfor har jeg været lidt forsigtig med at købe for meget af det hjem – men jeg har en fornemmelse af at trenden måske er ved at vende, så jeg tænker at jeg vil forsøge igen med noget af alt det lækre de altid har 🙂

 12. Rigtig god tur. Glæder mig vildt til at læse om dine oplevelser og om al den nye inspiration du tager med hjem. Vil især gerne høre om nyheder indenfor ideer til hjemmet, værtinde gaver og mixed media

 13. Jeg har set de sneak peaks Tim Holtz har lagt ud og hvis det er standarden for årets nyheder, så er jeg sikker på det bliver et fantastisk år. Jeg glæder mig til du får tingene i butikken.
  Rigtig god tur og god fornøjelse.

 14. Håber du får endnu en fed tur og det bliver spændende med et nyt sted ?

  Jeg ønsker mig papir og pynt med maritim tema/farver ?

  Rigtig god tur ?

 15. Jeg syntes tit det er svært at finde pynt til project life. Helst uden en masse tekst. Og så ville fet være fedt med nogle nye praktiske opbevaringsløsninger.

 16. Rigtig god tur, bare det var mig. ???
  Jeg tænker: nyheder fra Altenew inden for stempler dies og ink.

 17. Jeg er fan af stempler og dies, det kommer der nok også til at være masser af! Ellers nogle opbevaringsmuligheder. Jeg er også spændt på hvad we r memory keepers finder på, de har tit nogle fede punch boards osv!

 18. Tim Holtz nye stempler, dies og embossingfoldere er meget interessant. Og gerne lidt om de nye trends og farver…. Har også set nogle spændende dies med 3 baggrunde der sættes sammen til en (Jennifer McGuire har vist dem. Ellers glæder mig bare til at læse om jeres oplevelser, plejer at være spændede. Rigtig god tur.

 19. Rigtig rigtig god tur. Jeg er bare så misundelig ?
  Tim Holtz. G45, Tim Holtz, G45 og lidt Tim Holte det er godt.
  Sanne

 20. Først en rigtig god tur og kom hjem med en masse ny inspiration. Prøv at kikke efter noget fra 49 and market samt fra lindys stamp gang.
  Karina

 21. Rigtig god tur ? Pynteting til kort er altid dejligt. Men er sikker på, at i kommer hjem med rigtig mange dejlige ting ?

 22. Rigtig god tur!! Det er altid fedt at følge jeres rejse på bloggen – når nu vi ikke selv kan få lov til at tage med 😉

  Jeg ønsker mig Tim Holtz, og spændende nye ting 🙂 Jeg er sikker på at I nok skal finde noget spændende!!
  Knus,
  Marianne

 23. Rigtig god tur, glæder mig allerede til alle “reporterne”, når i er derovre.

  Håber i finder noget spændende der kommer med hjem. Håber i finder noget mønsterpapir der er guld eller sølv i, uden temaet er bryllup eller baby.

 24. Rigtig god tur. Det er altid dejligt med ny inspiration. Jeg kunne tænke mig nye stempler – små som jeg kan bruge på distress billeder. Som f.eks. de små Lavinia bare andre motiver.
  Jeg glæder mig til at se hvad du får med hjem.

 25. Uh, er slet ikke misundelig eller noget. Nej slet ikke.

  Hvis jeg sku med ville jeg se på nogle af alle de lækre assecories prima har til deres planners, gramse lidt på Tim holtz og han nyheder, se efter papirserier med embellishments til små drenge (ikke baby) hos echo park og lign. Og så er det altid spændende at se de nye stempler fra lawn fawn, avery elle, mama elephant og altenew 😉
  Er faktisk ikke sikker på i ville få mig med hjem hvis jeg kom med 😉

 26. Rigtig skøn tur 🙂

  Noget nyt og spændende til MINC og de nye Tim Holtz stempler – mini motivations 🙂

 27. God tur derover kunne være sjov med flere dies og stempler fra heartfelt den mærke kan jeg godt li

 28. Halløjsa
  Papir og dies fra Richard Garay kunne være spændende, nye materialer at skabe med. Alle former for nye værktøjer er også interessant?
  God tur.

  1. Ja, Richard Garay laver nogle skønne ting, så det skal jeg helt sikkert have mere hjem af.
   Og så skal jeg forresten på kursus med ham – spørg lige om jeg glæder mig 🙂

 29. Jeg laver jo kun kort, så hvad er nyeste trend indenfor pynt?
  Jeg skal have konfirmation både i år og næste år, og min datter, som skal konfirmeres næste år, har allerede sagt Guld guld guld tema. Så ja papir med guld.
  Ønsker jer en fantastisk tur.

 30. En stempelpude med toner sværten til folie laminering (Minc), så vi kan lave endnu mere med folie laminering med vores stempler.

  Rigtig, rigtig god tur. Glæder mig til at følge jer på bloggen.

  1. Ja, jeg savner også en toner-sværte til Minc’en 🙂
   Har du prøvet at bruge reactive paint’en til at stemple med? Det kan nemlig godt lade sig gøre, man skal bare huske at vaske stemplet godt af med det samme.

 31. I må ha en rigtig god tur.
  Nye stempler, dies og blokke med mønsterpapir må i altid gerne kigge efter?

 32. Jeg håber der snart kommer en super god skæremaskine på markedet. Ala MS blot uden de ben som går i stykker.
  Mon du vil holde lidt øje med det. Rigtig god tur.

 33. Højst på listen står, en lille “bog” til bigshoten, Tim holtz dies med køretøjer og fede opbevaringsløsning.

 34. Dies, og masser af dem, gerne med tilhørende stempler.
  Pink posh dimser.
  Opbevaringsløsninger.
  Overraskelser ❤

 35. Hej Gitte

  Jeg vil også ønske jer en fantastisk tur 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig, at se nogle dies fra andre mærker end de gængse der sælges i Danmark 🙂

  I det hele taget ting til kort, som er kreative og falder lidt udenfor boksen 😉

 36. Rigtig god tur – tag mig med 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig hvis i tog nogle af alle de skønne happy planner ting med hjem, bla de der sæt hvor kalenderne er udaterede og hvor der medfølger stickers og magnet bogmærker. Happy planner stickers bøgerne ville også være super fede at få hjem, både dem med + 1800 stickers i og de mindre hæfter.

  Noget mere washi tape/masking tape/paper tape (kært barn har mange navne) i alle mulige farver og mønstre ville også være super fedt.

  Men generelt syntes jeg at der løbende kommer så mange nye fede ting i shoppen at jeg er godt tilfreds med udvalget. Men lige disse ting savner jeg rigtig meget at kunne købe da man jo i disse happy plannere kan lave en kalender/scrapbog i ét og det er så hyggeligt.

  Stempler kan man heller ikke få for mange af, så også JA TAK til dem 🙂

  1. Jeg har faktisk allerede fået en hel masse Happy Planner ting hjem – jeg har bare ikke nået at lægge det i webshoppen, og jeg får nok først tid, når jeg er hjemme igen engang.
   Men jeg skal helt sikkert kigge på hele serien og supplere op, så der kommer et godt udvalg af det 🙂

 37. Hejsa…

  I ønskes alle 3 en fantastisk tur… og stadig drømmes der om en skønne dag 😉

  Nå, men har været inde og se på de sneak peaks der er linket til, og synes at ham fyren Richard Garay ser spændende ud, og er helt ny for mig… især herreserien og dies’ene med de forskellige tags kildrer noget 😉

  1. Ja, Richard Garay laver nogle fede ting – jeg købte allerede en del på messen sidste år, og der vil helt sikkert komme mere hjem, for jeg skal faktisk på kursus med ham, så mon ikke det skaber ekstra behov 🙂

 38. ting til multimedie projekter. Jeg er blevet helt vild med alle de forskellige projekter, der kan laves, og mange af tingene kan bruges til andre, fx kortlavning osv.
  Det er dog svært at finde chipbord ord herhjemme, det er kun lykkedes mig at finde lidt, så det ville være dejligt, hvis der kunne vises lidt om dette.
  Men ellers er jeg sikker på at alt det der bliver vist/købt kunne være sjovt/hyggeligt at lege med 🙂 😉

  Håber i får en god tur.
  mvh Louise

 39. Hejsa.. Ønsker jer en super dejlig tur. Håber i får en masse nye ting og ideer med hjem. ??
  Det kunne være lækker med nogle bøger / hæfter med stempel teknik.. Ved godt der findes meget på YouTube, men jeg kunne godt bruge noget jeg kunne se i.. Uden pc. ?
  Men er åben for alt nyt..

 40. God tur! Jeg vil gerne høre noget mere om layer stamps, hvor man med Precision Press, MISTI o.l. kan stemple med flere farver og i flere lag. Alt fra Graphic 45 vil også være lækkert! Desuden det seneste inden for Personal planners, herunder washi tape,

 41. (Fik lige trykket for hurtigt på knappen under kommentar 50) Clearly Kelly-stempler m.m. Og combo set (dies med tilhørende stempler). Og Deep Red-stempler. Og og og… Jeg må vist hellere selv tage med! ?

 42. Rigtig god tur med forhåbentlig en masse inspiration, som vi andre kan nyde godt af. Jeg håber på nyt fra Altenew eller nye cottage cut dies.

 43. Hej I heldige US-farende hobbytøser.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at der kom en forhandler af Simon Says Stamp’ mange forskellige pragtfulde stamps og dies + de øvrige varer fra dem, her i Danmark. Det kunne være spændende.

  1. Jeg har tidligere skrevet til dem, men desværre så er Simon Says Stamp slet IKKE interesseret i at lade andre butikker forhandle deres produkter. Det er rigtig ærgerligt, for de har virkelig nogle fede ting i egne designs…

 44. God tur 🙂 Jeg har kigget med på Tims videoer hvor han viser sine udgivelser og er faldet pladask for hans stempelsæt med sommerfugle, “Flutter” hedder det vist. Får du det hjem, skal jeg have et. Og stencils, der er mange fede i år!

  1. Du kan være helt sikker på, at de sommerfugle kommer hjem, for dem er jeg da også selv blevet forelsket i. Og alle de nye stencils kommer helt sikkert også 🙂

 45. Rigtig god tur.

  Lidt Lawn Fawn stempler og dies, der passer sammen. Deres dyr er så søde.
  Men ellers glæder jeg mig bare til at se, hvad I finder 🙂

 46. Jeg er slet slet ikke misundelig 🙁 Det kunne være så fedt at komme der over og se alt det nye….
  Ha´en fantastisk tur og jeg glæder mig til at følge bloggen og se hvad i ser 😉

 47. Ønsker jer en rigtig god tur og afventer med spænding, hvad I finder på at tage med hjem 🙂

 48. Husk at tjekke det sidste nye fra Echo Park, det er totalt yndlings ??
  God tur til dig!

 49. Rigtig god tur 🙂

  Jeg tænker der må være noget HELT nyt vi aldrig har set før, eller hvad?

  Jeg glæder mig til billedspam og inspiration 🙂

 50. Hvor må det være en fantastisk oplevelse at se alt det nye, se demonstrationer og deltage i workshops og fornemme hvilke muligheder det altsammen rummer… Kan forstille mig at “begrænsningens kunst” er den største udfordring 😀
  Ønsker jer en fantastisk tur, og håber I kommer fyldte hjem med ny inspiration og ideer til os alle sammen. Penny Black laver nogle super smukke stempler som kan bruges med mange forskellige teknikker og de har også mange lækre dies.. dem kunne jeg godt tænke mig at se flere af 🙂
  Og ja… Tim Holtz er jo allerede nævnt 😉

 51. Hej Gitte, da nu teknikken er vågnet op til dåd, får du lige mine inputs her med ønsket om en god tur og en sublim indkøbsoplevelse.

  På min ønskeseddel befinder sig følgende:

  Flere dies fra Cottage Cutz.
  Flere dies med tilhørende stempler.
  Flere varianter af Gilding Flakes og stencils.

 52. Alt hvad der egner sig til at bruge i Silhouette Cameomaskinen…
  færdige blomster…….glimmerpapir der ikke drysser så slemt.

  Og rigtig god tur ..det må være vildt spændende…

 53. Jeg kunne godt tænke mig at se hvad chibitronics.com har fundet på af nye produkter til scrapbooking ( LED-stikkere). Jeg elsker, at lave kort med lys i, og de laver nogle smarte LED-stikker. Jeg mener at det var sidste år de kom frem med deres produkter på CHA.

  1. Jeg er desværre slet ikke stødt på dem herover, selvom jeg har holdt udkig. Sidste år var der adskillige firmaer, der havde forskellige former for elektroniske kort – i år er jeg kun stødt på et enkelt, som havde lidt derhenad…

 54. God tur…..Husk nu at bestille lækre varer, også noget til drenge for det syntes jeg vi mangler tit

 55. Hej Gitte.
  Tænke at det kunne være spændende hvis i kunne finde nogle flere idéer til udsmykning af kort. Feks. noget med at smelte Embossing pulver og bruge det til at farve mønstre med. Er vild med nogle af de ideer jeg har set på you tube.

 56. I må have en rigtig dejlig, spændende og inspirerende tur.

  Jeg ønsker noget fedt til pynt til herrekort, Tim Holtz dies og de nye sommerfuglestempler, luftballondies, Alternew stempler OG dies der matcher, sorte blomster i forskellige størrelser, ja, jeg kunne nok blive ved.

  Jeg glæder mig til at høre nyt fra jer “over there”.

 57. Kan se I er startet på en begivenhedsrig CHA-messe, som jeg spændt venter på jeres nye opdateringer fra. Håber I får en skøn tur med masser af nyt inspiration.
  Jeg synes, de nye Distress Oxite ser mega spændende ud. Archival Ink i minies er da også fantastiske.
  Synes også det er nogle fede serier Prima senest har præsenteret.
  Og ja så er jeg jo også forelsket i Foamiran flowers. Jeg glæder mig til at følge med på sidelinien og at se alle de lækre ting, der helt sikkert finder vej hjem til shoppen på Samsø.

 58. Nu kan jeg jo se du har været på kursus både ved Andy Skinner og Seth Apter, så jeg håber du kigger efter deres produkter.
  I det hele taget har Deco art flere spændende ting, bl.a. den der nye maling som kan male på læder bl.a. sko, da malingen er lavet til at være fleksibel. Den synes jeg vil være RIGTIG interessant at prøve, så den håber jeg lige du tjekker ud. Og så forventer jeg jo selvfølgelig en masse produkter fra Tim Holtz og også nogle af Dina Wakley nye produkter, og Dyan Reavely stempler, især den med hundene, den er rigtig sjov 😉 Fortsat god tur <3 tror vi er mange der ville ønske vi var i dine sko 😉

  1. Selvfølgelig kigger jeg efter DecoArt produkter, som kan supplere dem som vi allerede har i shoppen og har allerede fundet lidt forskelligt. 🙂
   Dog er maling ikke lige det vi sælger mest af, så lædermalingen ligger nok lidt udenfor vores område – selvom den er virkelig flot, når man ser den malet på et stykke skind.

 59. Øv, for sent med konkurrencen, men jeg synes Birchpress layered dies er smukke. Og så ved jeg ikke om Simon Says Stamp er der, men deres nye “love” serie – love stempel + die, samt cling background stamp, wow!
  God tur og god fornøjelse 🙂

Comments are closed.