TEMA – Genbrugsguld: Fodboldkort

Der er så mange muligheder i genbrug af alle mulige ting, også ting man ikke typisk vil tænke på til kort. Min mand er jo stor AGF  fan og da de i år kom i pokal finalen mod FCK, tog han og vennerne en tur til Parken. Det lyder som om de havde en fantastisk tur, selv om AGF tabte.

Han kom hjem med deres bus billet, som jeg straks kaprede,  da jeg ofte bliver bedt om at lave kort til en AGF fan.

Det er der kommet dette kort ud af. Jeg har brugt papir fra Kaiser Kraft – Off the wall og fodbold cirklen er fra Dixi craft. Jeg har valgt at holde det enkelt da det jo er tænkt til en mand/dreng. Kanterne er distressede for at give det et mere maskulint indtryk. Jeg har brugt en matte af sort karton.

Genbrugsguld AGF kort 1

Bus billetten så sådan ud.

Genbrugsguld AGF kort 2

Håber I blev i inspireret til at tænke alternativt.

Else