Konfirmationskort med hjemmelavede blomster

Når der er konfirmation i familie  skal der laves kort. På dette kort har jeg valgt kun at bruge blomster  som pynt da det bliver lidt mere romantisk.

Jeg har brugt papir fra Marianne Design og Riddersholm Design.  I hjørnet har jeg brugt en die fra Tim Holtz mixed media sæt 2. Stemplet er fra Felicia Design. Jeg har sat noget blonde, bølgepap, tvinge og en charm.

Blomsterne er lavet med et stempel,  og die sæt fra Joy. Jeg har stemplet på hvidt akvarel papir med brun Archival ink.så har jeg standset dem ud på min big shot og har sværtet med lyserødt Memento dye ink. Derefter er de gjort våde og formet.  Vandet får den lyserøde farve til at trække ned i  blomsten.

Jeg har brugt forskellige dies til at lave blade i forskellige farver.

Blomsten har fået limet nogle perler i midten og er blevet malet med mi  Wink of Stella glitter brush.

Tak fordi i kiggede med

Else

[bloginn id=”0.1487522630204″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.