Inlaid Die-Cutting teknik med kant dies

Jeg elsker kant-dies, fordi de kan så meget mere end bare at være en kant på et projekt. I dag vil jeg vise Jer en teknik, hvor I kan få mere ud af jeres kant-dies.

For mig er inlaid die-cutting teknikken en super fed teknik. På denne måde kan jeg skabe illusionen af flere lag, selvom mit projekt forbliver ét lag. Metoden er, at jeg nedfælder hvert lag/farve karton ned i det andet. Når man efterfølgende stryger fingrene henover projektet, så er der ingen niveauforskelle men blot en flad flade.

Til dette kort har jeg brugt kant-dies fra My Favorite Things. Die sættet hedder “Stitched Scallop Basic Edges” og indeholder 4 forskellige kant-dies med scallop og stitched kant.

Teksten på begge kort har jeg heat embosset med sort embossing pulver. Tekststemplet er fra Clearly Besotted og findes i sættet “Sweet Little Sentiments“. Ved at bruge mit anti-statisk børste “Powder Tool” fra EK Success, så undgår jeg at mit embossing pulver sætter sig steder, hvor jeg ikke vil have det.

Til mit næste kort har jeg brugt “File Folder Edges” fra My Favorite Things. Normalt vil man ikke bruge sådanne kant dies til et kort, men snarere et album eller planner projekt. Men hvorfor ikke, siger jeg bare! Jeg er selv ganske tilfreds med det færdige resultat her.

Da jeg skulle lave dette kort, var jeg i tvivl om hvor vidt at jeg skulle lade die-cut mønsteret være forskudt eller lige ud for hinanden. I kan se på det endelige resultat, at jeg valgte løsningen med lige ud for hinanden. Og jeg syntes, det er hamrende godt ud!

Hvad med dig? Får du brugt dine kant dies?

Hav en krea-hyggelig dag 🙂

Pia

2 thoughts on “Inlaid Die-Cutting teknik med kant dies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.