værtinde æske til After Eight chokolade

Da jeg nytårsaften skulle bruge en værtinde box til en After Eight  chokolade æske skulle jeg første gang prøve min nye Envelope Punch Board. Den er bare sej og giver rigtig mange muligheder.

Målene på Envelope Punch Board var dog alle til flade konvolutter så jeg surfede lidt rundt og fandt en fantastisk omregningsredskab HER. På denne side kan man både regne i inches og centimeter.

Æsken er lavet i sort karton og der er sat sølv bånd rundt i kanten. Godt nytår – et af Gittes stempler fra jule sætter – er stemplet med hvidt på sort og jeg har brugt et Sizzix label sæt. Der er desuden pyntet med hjemmelavede blomster efter Berit Rosenfeldts opskrift.

passer lige til en After Eight. Som lukning har jeg limet lidt Flexbånd på.

Og et nærbillede af blomsten på toppen.

Tak fordi i kiggede med

Else

[bloginn id=”0.148697335064″]

4 thoughts on “værtinde æske til After Eight chokolade

  1. Er blevet spurgt om målene og hvordan man bruger linket til beregningen. Må indrømme jeg ikke lige kan huske målene men prøv at se denne youtube video som viser hvordan man bruger beregningsværktøjet. https://youtu.be/8hEeBQ-tLKM
    Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.