På CHA 2017 med Tina – torsdagens kurser.

Onsdag d.18.jan drog Hobbyboden/Gitte til USA for at deltage i CHA messen eller Creativation, som den nu er omdøbt til. I år havde jeg fået muligheden for at deltage, hvilket jeg har glædet mig utroligt meget til.

De første to dage af turen bestod af kurser, som var bestilt på forhånd hjemmefra, og i dag vil jeg fortælle om torsdagens kurser.

Jeg skulle deltage i to kurser:

Det første var “Dare2Create” ved Andy Skinner og Tracy Weinzapfle.

Vi fik udleveret et lærred, pensler og en vejledning. På bordene stod der maling og forskellige andre mix media produkter fra DecoArt, som vi skulle deles om.

Herefter gik det løs med forskellige stencils, paste, maling, splat og stempler. Resultatet blev et fint maleri, som det faktisk lykkedes mig at fragte helt hjem i kufferten.

Masser af struktur ved hjælp af paste og stencil..

..og fede effekter med en maling, der hedder “Interference Gold”, som giver et lækkert guldskær, der hvor den bliver brugt.

Det var sjovt at kaste sig ud i fri leg med materialerne, fx er malingen brugt fortyndet med vand, og det giver et helt andet udtryk, end hvis den blot bliver malet på som den er. At se især Andy Skinner’s måde at arbejde med materialerne på, var fantastisk lærerigt – alt i alt en rigtig god oplevelse.

Næste kursus var et taskekursus med Lindy’s Stamp Gang.

Her fik vi udleveret en lærredstaske, samt en vejledning, og på bordet stod der forskellige spray og mica pulver til deling.

Her er for- og bagside på min taske. Med en sort pen skulle vi tegne mønstret på tasken, og derefter skulle vi med pensel male med sprayen og/eller mica pulver blandet med vand. Til slut kunne vi spraye hele tasken med spray, så den fik en farve. Desværre var den oprindelige underviser blevet forhindret i at deltage pga langvarig sygdom, så en anden var sprunget til med kort varsel. Hun gjorde det, så godt hun kunne, men det blev til et meget kort oplæg, og så sad vi ellers selv og malede resten af tiden. Den oprindelig underviser havde sendt billeder af den taske, hun havde lavet, og det kunne måske nok have været mere lærerigt at have haft hende på, da det var en virkelig fed farvelægning af tasken og en hel anden udnyttelse af produkterne, end det vi nåede.

Jeg kunne godt mærke trætheden i kroppen fra den lange flyvetur dagen før, så efter de to kurser var jeg fyldt op og klar til at lade op til dagen efter.

Tak fordi du kiggede med 🙂

One thought on “På CHA 2017 med Tina – torsdagens kurser.

  1. Super fede projekter, du har lavet Tina, og gud hvor er jeg misundelig på dig, at du oplevede alt det her, men hvor dejligt, at du deler det nu med os alle sammen her. Kanon flot resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.