CHA Kursus – Graphic45 med Charee Filimoehala

Både Gitte O og jeg var på et supergodt kursus med Charee Filimoehala fra Graphic45 Papers.
Charee er datter af grundlæggeren af firmaet, og supersød og smadderdygtig.
Og så elsker jeg, at alle i virksomheden altid klæder sig i stil med deres papirer  –  typisk i fine kjoler og med matchende sko og hatte. Og Charee var ingen undtagelse.

Vi skulle lave et minialbum, som blev samlet af små færdige lommer, som vi dekorerede på forskellig måde. I hver lomme kom vi et tag, som også blev pyntet.

Som ved mange af de andre kurser på CHA, så er man ikke alene  –  men typisk et sted mellem 50 og 100 deltagere.

Alligevel lykkedes det os flere gange at få plads i forreste række i kursuslokalerne. Jeg tror måske der sidder noget i baghovedet på folk fra deres skoletid, hvor man altid var bange for at “blive spurgt”, hvis man sad forrest.

Også på dette kursus var det hele godt forberedt med mærkede poser med dele til de enkelte sider.

Rygraden i albummet er bygget op af karton, som er dækket med masking tape. På den måde virker det meget fleksibelt, og man undgår at kartonen “knækker” og bliver grim, som den ville gøre, hvis man brugte karton alene.
Lommerne blev sat på et stykke karton to og to. I kartonen var der lavet hul, og albummet blev så til sidst samlet ved at trække kraftig snor gennem hullerne og binde alle snorene sammen på albummets ryg.

Udover lommerne, satte vi nogle ekstra sider ind i albummet. Disse blev sat fast med kraftig masking tape. Det ser fint ud, men jeg er lidt om hvor langt tid det holder, hvis det er et album, der skal bladres meget i.

 

Vi brugte rigtig meget færdig pynt til albummet i form af karton- og chipboardpynt fra samme serie.
Så der var ikke så meget overladt til fantasien.
Men lidt bånd og sløjfer kom der da også på.

Alt i alt et rigtig godt kursus med mange søde idéer   –  men også et ret dyrt album at lave, fordi det blev lavet med færdige lommer og færdig pynt.
Jeg mener at de sagde, at der var materialer for ca. 50-60 dollars i vejledende udsalgspris.
Men idéerne med at samle et album med snor på den måde er supergod  –  og også idéen med at sætte ekstra sider i vha. masking tape var også sjov.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.