Farvelagte stempler – Lawn Fawn på CHA 2017

Man kan ikke komme uden om det, Lawn Fawn‘s stempler er MEGA søde! Jeg har aldrig været så god til det med at farvelægge stempler, men deres motiver er små og enkle, det kan jeg overskue 😉 På CHA lavede de par make-and-takes med to forskellige serie, de kommer her.

Jeg er især vild med deres selfie stempelserie, det er da for sødt.

Jeg må så indrømme at de havde taget effektiviseringen af make-and-takes lige et skridt for langt!de havde farvelagt alt på nær musen og kameraet på det første kort, og på nær dåsen på det andet kort, så det var bare at stemple teksten på græsset og så ellers samle kortet.

Men det ændrer jo ikke på det faktum at de er enormt søde! og så lærte jeg her værdien af en Misti! der er ingen tvivl om at jeg skal have en misti… eller måske den som Tim Holtz har lavet – ikke helt afklaret men en af dem skal jeg helt klart have!. Har allerede anskaffet mig en håndfuld tusser men skal have udvidet for det er altså meget søde kort man kan lave på denne enkle måde.

Tak fordi du kiggede med, Gitte O aka Godtesen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.