Min nye helt: Seth Apter – CHA 2017

Der er slet ingen tvivl, efter CHA2017 har jeg fået en ny helt, nemlig Seth Apter. Han er mixed media artist fra New York og laver både dies og stempler, ligesom han har en serie malinger hos Paper Artsy.

Jeg havde fornøjelsen af en workshop med ham som virkelig flyttede mine grænser for hvordan jeg laver mixed media. Dem der kender mig vil sikkert give mig ret i at jeg er MEGET systematisk og symmetrisk i min hobby – lidt efter devisen Ordnung must sein 🙂 det fik jeg rokket ved i hans workshop.

Vi fik udleveret 12 spillekort, alle formalede med sort gesso. Gitte har lavet et detaljeret indlæg omkring processen med de 12 kort, så jeg vil kun fremhæve hvor han virkelig flyttede mig:

  • jeg genopdagede kissing teknikken, nu med maling i stedet for stempler. Hvor vi blandede maling fra de to kort ved at lade dem “kysse” hinanden.
  • at “tvinge” mig til at ligge kortene i en pærevælling og så bare stemple amok for at lave baggrund, gerne med lukkede øjne!
  • samme gymnastik med stencils.
  • Teknikken med at ramme die cuts og tekst ind med en tynd “sjusket” streg i enten hvid eller sort.

Første side af kortene, med stempler, stencils, diecuts og maling.

Disse diecuts fik også lige en tilfældig gang stempling inden de blev monteret.

Den anden side af kortene, beklager den mærkelige farve men du kan i hvert fald se teksten lavet med stencil og efterfølgende  optegning med sort pen.

Det var den sidste af udfordringerne, jeg skulle jo finde et formål med kortene og jeg valgte at finde 12 ord der skulle sige noget om værdier og mål for mit liv; at le, smile, drømme, leve, læse, elske, tro, have tillid til, bevæge mig, lære, vokse og gå fremad.

Tak fordi du kiggede med, Gitte O aka Godtesen.

One thought on “Min nye helt: Seth Apter – CHA 2017

  1. 😀 Ja du har da ikke helt sluppet strukturen, for det er da nok en af de mest kontrollerede kort jeg har set fra de kurser han laver af den slags med de kort 😀 😀 😀 Men ja, han er helt fantastisk til især baggrunde synes jeg. En fantastisk kunstner! Super at han langsomt er ved at blive mere populær herhjemme i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.