På CHA messe 2017 med Tina – demoer

På messen var der også rigtig mange aktiviteter – både i form af demoer og make & takes.

Hos Lawn Fawn fik vi udleveret et helt kortkit med vejledning og så var det egentlig blot at sætte kortet sammen. Næsten alt var farvelagt på forhånd – den lille mus og mobiltelefonen, samt dåsen med lyset var det eneste vi selv skulle male. Super søde kort og nemt når nu alt forarbejdet var gjort. Både stempelsættet med elefanterne og sættet med kattene er kommet i butikken allerede – de er super søde.

Hos Spellbinders var der ligeledes et kortkit – her skulle vi dog selv male hele motivet. Kaktussen er fra en af deres nye 3D shading stempel-serier, her er skyggerne på motivet allerede lagt på forhånd, så det er nemt at få et pænt resultat. Som en sjov detalje er forsiden af kortet kortere end bagsiden – teksten “Stick with me” er faktisk stemplet på inderside af kortet.

Hos Sizzix fik vi lov at prøve en af deres nye kaktus dies. Den er mægtig sød, men nok ikke så velegnet til en tur med PostNord.

Hos Hero Arts fik vi lov at prøve flere-lags stemplerne. Gitte O. har i et tidligere indlæg skrevet om de to flinke unge tvillingebrødre, der havde designet det skønne og meget realistiske croissant stempelsæt. De var virkelige søde at snakke med, og den ene siger meget glad, at hvis vi havde nogle ideer til nye stempler, måtte vi meget gerne byde ind. Jeg bød frisk ind med noget sejt til drengene fx kranier eller dinosaurusser fx en brølende T-rex, hvilket i min optik ville være sejt som flere-lags stempel. Den søde unge mand kiggede på mig, som om jeg kom fra månen, og siger så: “hvad med nogle havfruer eller narhvaler?”. Fnis, vi var ikke helt på samme side i bogen 😀

Tim Holtz var der selvfølgelig også. Og man var ikke i tvivl om, når han lavede demoer. En kødrand af overvejende kvinder stod om disken – alle med mobiltelefonerne fremme for at filme det hele på video. Her fortæller han om de nye Distress Oxide inks – og hvor er han bare dygtig til at formidle.

Andy Skinner er også værd at nævne blandt dem, der er dygtige til deres håndværk. Jeg nåede desværre ikke at tage et billede af ham, men her er den stol, han har siddet i 😉

Her er nogle eksempler lavet med hans nye stempelsæt.

Lækre nye stencils.

Hjerter og ståltråd. Også fra Andy Skinners nye stemple-sæt.

Mere rust på kanterne og endnu et af de nye stempler.

Hos PaperArtsy havde de en demo, hvor de brugte deres Fresco Acrylic Paint, samt et JOFY blomster stempel sæt. JOFY er navnet på designeren Jo Firth-Young. Malingen har en lækker lækker kridt-agtig finish og findes både i transparent, semi-transparent og heldækkende, hvilke giver nogle spændende muligheder for at lave nogle fantastiske baggrunde. Og jeg har fået lov at fortælle, at malingen er på vej til butikken 🙂

En anden der også bruger PaperArtsy’s maling, er Seth Apter. Han er altså også bare knalddygtig og en yderst sympatisk mand. Her viser han dels malingen, men også hans nye “Wood Chips”, samt stemplerne, der passer til.

Og se hvad der fik lov at komme med mig hjem – endda med en sød hilsen på bagsiden, dåne 🙂

Tak fordi du kiggede med hertil 🙂

Mange hilsner fra Tina.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.