Har leget med stempel og deco foil

Sidste år til Scrap i Ejsing fik jeg købt Deco Foil, men ingen lim, så det købte jeg i år og fik så afprøvet det på dette kort. Papiret er fra en skøn Paper Pad fra Prima, som jeg ikke kunne stå for ( men som jeg desværre for jer, købte den sidste af )

Her ser det anderledes ud, når lyset kommer fra en anden vinkel

Jeg har ikke den fine Minc maskine, men en almindelig varme laminator…… jeg kom lidt lim fra Heidi Swapp…ses her på min Craft Sheet, og tog så min lille runde blending tool fra Tim Holtz, duppede godt deri og duppede så på mit stempel, Og her skal man være hurtig med at stemple på papiret, ellers hænger det godt fast.

Kom så foilen på i en størrelse, der dækkede stemlet godt og vel… lagde det mellem et stykke foldet kopipair og så ind i laminator…sørg for at den er godt varm.

Når den så er kommet ud, kigger du efter om foilen sidder fast, ellers kan man køre igennem engang mere…. men det har jeg nu ikke oplevet, er nødvendigt

Pia har lavet en flot video, som du kan kigge på her

Kortet måler 13,5 cm * 13,5 cm

One thought on “Har leget med stempel og deco foil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.