Kombinér dit tekststempel med “multiple choice”

Nogle tekststempler indeholder måske ikke lige den tekst man ønsker, men det skal man ikke lade sig stoppe af. Nogen gange kan man på en kreativ måde skabe sit eget kombinerede tekststempel. I dag vil jeg vise Jer en mulighed, hvor et tekststempel kombineres med en hjemmelavet multiple choice liste – en check-af liste.

Til dette kort har jeg taget udgangspunkt i et af Gitte’s egne stempelsæt, nemlig “De Svære Kort“. Ved at kombinere tekststemplet “Du er i mine tanker” med min egen hjemmelavede multiple choice liste, får jeg ændret budskabet 120%.

Da jeg lavede dette kort var det med Operation Skriv Hjem i tankerne. Her laver frivillige kort, som bliver sendt ud til de udsendte, så de får muligheden for at sende nogle håndskrevne kort hjem til familien i Danmark. I anledningen af Valentines Day, ønskede jeg, at kortet blev multi-brugbart alt efter hvilket budskab man ønskede at sende hjem til familien/hustruen/kæresten. Dermed blev min hjemmelavede multiple choice skabt. Her kan afsenderen selv krydse af og vælge det budskab, som skal sendes til modtageren.

Den lækre fine tekst boble er fra My Favorite Things “Birthday Speech Bubbles“, som indeholder 6 forskellige tekst bobler. Blomsterstemplerne er fra Altenew, som er stemplet ved hjælp af MISTI’en.

Det var det for denne gang. Hav en krea-fantastisk dag 🙂

Pia

2 thoughts on “Kombinér dit tekststempel med “multiple choice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.