Tema – Planner: Tina’s Planner

På CHA turen i januar modtog jeg et planner-kit i forbindelse med mit kursus hos Simple Stories. Det indeholdt bla en af deres planners fra Carpe Diem serien, samt div klistermærker. Selvom om kurset har ændret mit syn på “planner-trenden”, kan jeg godt mærke, jeg nok ikke bliver den typiske Planner-girl, der går klistermærke-amok eller dekorerer min planner  med washi tape eller pynte-clips.

På selve messen hos Simple Stories “Carpe Diem” stand så jeg dog noget pynt/dekor til planners, som jeg syntes var sjovt og anvendeligt.

Det hedder “Planner Decals” og er en slags rub on til forsiden af ens planner. Jeg var så heldig at få udleveret en, som jeg kunne prøve på min egen planner.

Det er et ark, hvor de sorte hjerter sidder på et klart stykke plast, der klistre let. Først dannede jeg mig et indtryk af, hvor jeg ville have hjerterne siddende.

Planneren tørres af for evt støv eller lign, bagsiden fjernes fra arket, og det klare ark med hjerterne placeres på forsiden – helst uden luftbobler under.

Med en “ikke spids” genstand gnider man nu hen over hjerterne for at overfører dem til forsiden. Jeg brugte et gammel lånerkort, som jeg beklædte med washi tape inden, da kanten virkede “skarp”, og jeg var i tvivl om, det ellers ville lave mærker.

Når man kan se, at hjerterne “slipper” det klare ark, er det blot forsigtigt at løfte det af igen. Er der et sted, der ikke rigtig har sat sig fast, lægger man blot arket ned igen og gnider lidt mere.

Tadaa! Min planner har nu hjerter på forsiden. Det smarte ved det her er, at motivet er lige til at fjerne igen, hvis man bliver træt af det. Man gnubber bare sin finger hen over motivet, så er det lige til nærmest at rulle af.

Indeni min planner har jeg pyntet lommerne med forskellige Project Life kort, som så kan skiftes efter humør. I februar og marts har vi mange fødselsdage i familien, og det har jeg så valgt kortene ud fra. Den lille hund, der kigger ud over kanten, har jeg selv lavet.

På den modsatte side har jeg et par katteøre, der titter ud over kanten.

Både hunden og er lavet dobbelt med for- og bagside. De skal sidde, så jeg nemt kan slå op i min planner. Der er en fane i siden til hver måned, men hver måned består af flere side til at skrive på, og her sætter jeg en af dem øverst på den side, jeg er kommet til, så det er nemt at finde igen.

Jeg har stanset to forsider og to bagsider ud, stemplet på det ene sæt og malet dem med mine Zig Clean Color penne.

Jeg limer for. og bagsiderne sammen, men de to dele bliver kun limet sammen oppe i toppen, så der er plads til, de kan sidde på kanten af siderne.

Eller på kanten af lommerne 😉

Tak fordi du kigge med.

Mange hilsner fra Tina.

 

Materialer brugt:

Stempel- og die sæt “You Make My Tail Wag” fra MFT.

Stempel- og die sæt “Cool Cat” fra MFT.

Zig Clean Color Real Brush i farverne: Beige, Ochre, Mid Brown, Flesh Color, Light Pink, Mustard, Light Brown, Light Green, Light Grey, Midt Grey, Black – alle farverne findes i sættet med 48 farver.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.