Åh jeg elsker de nye Distress Oxide

Jeg har været så heldig at få fat i 7 af de nye 12 distress oxide sværter. De er bare fantastiske og jeg er slet ikke færdige med at lege Og lære med dem. Så blot som advarsel så er dette en meget langt blog indlæg. Sådan må det være når man nu nærmest er forelsket..

I dette indlæg har jeg brugt akvarel papir – dette fordi det skulle kunne tage meget vand. Jeg har presset distress oxide sværten mod mit craft underlag og har opløst med vand. Derefter har jeg dyppet akvarel papiret i farven for derefter at tørre med med varme pistolen. En farve af gangen. Den proces har jeg Fortsat, farve efter farve, indtil jeg var tilfreds med resultatet. Fordi distress oxide er en  blanding af dye ink og pigment ink lægger farverne sig oven på hinanden. De er dog vand opløselig så de blender også.

Derefter har jeg leget med forskellige teknikker.

Dette kort er kørt igennem  bigshot med en embossing folder. Derefter er de sat på en sort baggrund og igen på en craft kort base. Teksten “dagens mand” er fra dixi craft. Bilen er fra Sweet Dixie Die.

I skal lige have et nærbillede. Jeg har, med en finger,  lagt lidt Inka gold på kanterne.

På dette kort har jeg stemplet med distress oxide og har embosset med klar embossing pulver. Distress oxide er længere tid om at tørre så derfor egner det sig godt til embossing.

Limonade flaskerne er også lavet med akvarel papir farvet med distress oxide. De er lavet med et die sæt fra Die-Namic. Teksten er fra et af Gittes stempel sæt.

Og et nærbillede … Elsker de farver….

På de næste 2 kort har jeg stemplet med distress oxide.

På det første har jeg stemplet uden at bruge vand. Farverne bliver på den måde mere klare og ikke så oxideret som hvis der bruges vand. Distress oxide er jo en blanding af dye ink og pigment ink og pigment inken gør at de er ret gode til at stemple med, så lang tid man bruger gummi stempler. Farven lægger sig fint oven på hinanden. Tekst stempel er igen fra Gittes stempelsæt. Manden er fra Dixi Craft.

På dette kort har jeg sværtet mit Hero Arte stempel med distress oxide og har sprayet vand på stemplet inden jeg stemplede på akvarel papiret. Derfor er stempel motivet oxideret og lidt udflydende. De små stjerner er lavet med et lille lavine stempel og teksten igen fra Gittes sæt.

Og et nærbillede -er det ikke bare fantastisk.

På de næste 2 kort har jeg brugt distress oxide og en maske. Fordi der er pigment ink i sværten lægger det sig fint ovenpå og er bare fantastisk.

på det første har jeg brugt farven broken China og har også stemplet med archival ink. Teksten igen fra Gittes sæt og pigen da Dixi Craft.

Og her har jeg brugt en af Tim Holtz masker, Gittes stempler og Tim Holtz Wildflowers die sæt.

Det sidste kort er laver lidt anderledes. Jeg har brugt alle de små overskydende dråber af distress oxide  til at lave baggrunden med. Jeg har kun tilføjet et “Hello” og 3 halv perler.

 Håber I kunne lide kortene lige så meget som jeg.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.