Color magic slider kort – se hvad det går ud på

Jeg har leget lidt med Magic color slider sættet fra Lawn Fawn. Det er virkelig et spændende sæt af dies med masser af muligheder. Også rigtig mange dele, som kan bruges til alle mulig andre kort end lige magic color slider kort. Men her har jeg lavet et par stykker af de kort, for lige at vise hvad det går ud på. Der findes videoer på Youtube, som gør det rigtigt nemt at lave kortene. Jeg brugte denne tutorial i magic color slider kort.

Princippet er at man laver et farvet motiv, som bliver gemt bag en slider. Man stempler et tilsvarende motiv på en transparent. Motivet skal ligge præcist oven på det farvede motiv. Så når man fjerner slideren, som ligger imellem det farvede lag og transparenten ser det ud som om motivet farves.

Her er kortet med slideren sat ind i kortet.

Her er slideren trukket halvvejs ud, så halvdelen af det farvede motiv kommer til syne.

Her er slideren trukket helt ud og hele det farvede motiv er afsløret.

Jeg lavede endnu et kort efter samme princip. Denne gang med hjertet. Der er 3 forskellige figurer til åbningen. Ud over hjertet of firkanten er der også en oval.

Og her er det samme kort, hvor slideren er trukket ud.

Tak fordi du kiggede med. Hvis du blev lidt fristet af color magic slider kort, så kig nærmere på sættet med dies. Der er virkelig mange kombinationsmuligheder.

– KarinaHadsten

2 thoughts on “Color magic slider kort – se hvad det går ud på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.