Baby popup/folde ud kort

En onsdag aften i vores scrapklub, var emnet vi skulle designe dette kort, en model Rosa havde fundet…. jeg havde lavet en på forhånd, da jeg bedst kan li’ at være forberedt, når jeg skal hjælpe/ undervise i klubben 🙂

 

Papiret er det søde Vintage Baby fra Maja Design…ses  her…. kortet måler sammenfoldet 12,7 cm * 15,2 cm. Men du kan jo lave den i din egen størrelse. Bare at huske at marker alle dele, før du rykker eller skubber i hjørnet.

Bamsen er en tracet fra nettet…  skoen og elefanten er fra Storen

 

Inden i kortet har jeg limet en lille lomme…. det er det lillestykke grønne papir i filen

der i kan man sætte en tag til at skrive en hilsen på

 

Filen har jeg lagt op under silhouette downloads, hvis du får lyst at prøve

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.