Exploding-bryllups-box

Jeg har gennem noget tid set rigtig mange flotte udgaver af de såkaldte exploding boxes. Altså en æske der åbner sig, hvor der er noget inden i.

Der findes rigtig mange måder at lave sådan en box på – og jeg fik også lyst til at prøve. Så da en kollega bestilte et lidt særligt kort til et bryllup, så kastede jeg mig ud i projektet.

Basen til boxen er lavet af  et stykke hvidt 30×30 karton. Stykket er foldet ved 10 og 20 cm, så det er delt ind i 9 firkantede felter. De 4 felter i hjørnerne er skåret væk.

Låget til boksen er lavet af samme hvide karton, et stykke der er 16×16 cm. Det er foldet ca 2,75 cm inde fra hver side, så firkanten i midten er ca. 10,5×10,5 cm. Herefter er låget samlet.

Der er skåret ensfarvet papir – 2 farver – i str. 9,5×9,5 cm. 6 stykker i grøn til indvendigt og låget og  4 stykker i rosa til udvendigt. Der er også skåret 7 stykker mønsterpapir i str. 9,0×9,0 cm. til både indvendigt og udvendigt. Der er også skåret et enkelt stykke hvidt karton i samme størrelse.

Det ensfarvede papir sættes under mønsterpapiret på felterne, som vist på billederne.

Udvendigt

Indvendigt

Udvendigt

 

På kanterne af låget sættes et stykke blondebånd.

Boxen samles – bare for at se det foreløbige resultat 😉

Indvendigt i boxen pyntes med dato for brylluppet, brudeparrets navne, et felt til en hilsen og et lille pose ris med hjerte.

Låget til boxen er pyntet i grønne og rosa farver, bl.a med brudeparrets forbogstaver, blomster, et par grene og en sommerfugl.

Blomsterne er lavet med dette fantastiske sæt, Sun Kissed Fleur, fra Heartfelt Creations. Sættet består af et stempelsæt og et tilhørende diesæt. Helt utrolig lækkert og nemt at bruge.

Den dobbelte sommerfugl er lavet med et diesæt fra Tim Holtz.

Det tog noget tid at lave boxen, men faktisk ikke så længe som forventet – var ellers noget skeptisk fra starten. Så der er ikke andet at sige end spring ud i det og prøv.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg laver en exploding box.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.