Solskin med posten

Den danske sommer er jo ikke altid lige gavmild med solskin, men så er det jo godt, man kan lave sit eget solskin, som kan sendes med posten.

Da jeg så denne ananas fra Lawn Fawn, var jeg solgt med det samme – den er da kun til at blive glad af at se på 🙂

Kortbasen er lavet i kvistkarton – med en lille scallop kant rundt hele kortet. Den hvide kortfront er af akvarelpapir, som jeg har stanset ud med en MFT die. Jeg har påført Distress Oxide Inks med “Ink Smooshing” teknik, samt en anelse små sorte splatter med en pensel for at give lidt modspil.

“Aloha” er stanset ud tre gange, som er limet ovenpå hinanden for at give lidt dimension til kortet. Den sommer-cool ananas er malet med Zig tuscher på akvarelpapir, og solbrillerne er sat på med 3D tape for at give et lille løft.

Lige nu ligger kortet på mit bord her ved siden af mig.. og jeg smiler stadig, hver gang jeg kigger på det 🙂

Tak fordi du kigge med 🙂

Mange hilsner fra Tina.

 

Produkterne jeg har brugt:

Lawn Fawn: “Scalloped Rectangle Stackables”, “Aloha Script die”, “Aloha” stempel- og die sæt.

MFT: “Wonky Stitched Rectangles Stax”.

Distress Oxide Ink: “Fossilized Amber”, “Cracked Pistachio” og “Spiced Marmalade”.

Zig Clean Color Real Brush: “Yellow”, “Light Brown”, “Green” og “May Green”.

Gitte’s egne stempler. “Glade Hilsener”.

One thought on “Solskin med posten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.