TEMA – Mini album: CAS minialbum

Et af de mål, jeg har for 2017 er at lave mere med billeder. Indrømmet – jag laver sjældent Layouts, ikke fordi jeg ikke kan lide det. Men mere fordi de efterfølgende bare sidder i mappen og ingen kigger i dem. Med mini album er det anderledes – mine ligger gerne fremme så familien og gæster kan kigge i dem – til stor glæde for alle.

Et af de mini album jeg har lavet er dette CAS mini album. Jeg har brugt 12 ark A5 skiltekarton. Kraftigt akvarel karton kan også bruges, det er bare vigtigt det kan tåle en del vand. Skiltekarton har en glat overflade som får mine sider til at skinne.

Selve albumet er samlet med min Zutter – Bind it all. Jeg har bundet et par charms i øverste ring.

Inden i er alle sidder lavet ens – tekst og pynt på venstre side og billede på højre side. Billedet er sat på en sort baggrund som også er i A5.

Alle tekst siderne er lavet på samme måde. Jeg har brugt Distress Oxide i Peeled Paint og Broken China. Det er påføre med applicator forskelligt på de forskellige sidder. Derefter har jeg sprayet vand på og tørret. Hvis jeg ikke var tilfreds kom jeg lidt mere farve på og sprayede og tørrede igen. Jeg har derefter stemplet med 2 forskellige Kaiser Craft stempler – Script og Crackle.

Siderne er derefter pyntet med die cuts fra Tim Holtz Wild flowers, nogle rub ons,  træ figurer og tekst i sort dymo. Nogle af teksterne er desuden lavet med Tim Holtz Thinlits script.

Jeg har kun stemplet hvor der er distress Oxide. Jeg har desuden lavet lidt stain af begge farver – fortyndet meget med vand og “spayet”på med en pensel.

Og så lige nogle nærbilleder af siderne. Jeg har forsøgt at gør forskel på pladsering og mænge af distress oxide så sidderne ikke blev for ens. Nogle som denne har fået rigtig meget distress oxide.

Jeg har 10 billeder i albummet. Og jeg har lavet 12 ark med distress oxide. 2 af siderne er limet sammen så det danner forside og den første tekst side.  Billerne er så limet på bagsiden af næste tekst side.

Der er en forholdsvis hurtig måde at lave mini album på. Det som tog længst tid var at lave de 12 sider med distress oxide. Jeg lavede mine  12 sider helt tilfældigt og først efterfølgende valgte jeg Hvad der skulle være forside og rækkefølgen. Jeg har forsøgt ikke at have 2 sider der er for ens lige efter hinanden.

Håber I kunne lide mini albummet.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.