Enkle kort – som den hvide julesne med iskrystaller.

Til disse kort har jeg brugt die’en Julia fra Creative Expressions, som laver de skønneste sæt med forskellige motiver, som kan kombineres på kryds og tværs, så man f.eks. både kan lave en hel doily, men også kan bruge dem til en udskæring i forsiden af kortet, som jeg har gjort her.

Bagved udskæringen har jeg sat et stykke mønsterpapir (skåret ½ cm mindre end kortet på hver led, så jeg får en pæn bagside indeni kortet.
Jeg har sat et par dråber Nuvo Fresh Snowfall glitter på et par af snefnuggene.

På forsiden har jeg stemplet en enkel tekst.

[bloginn id=”0.1513095557918″]

One thought on “Enkle kort – som den hvide julesne med iskrystaller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.