Enkle kort – som den hvide julesne med iskrystaller.

Til disse kort har jeg brugt en die fra Creative Expressions, som laver de skønneste sæt med forskellige motiver, som kan kombineres på kryds og tværs, så man f.eks. både kan lave en hel doily, men også kan bruge dem til en udskæring i forsiden af kortet, som jeg har gjort her.

Bagved udskæringen har jeg sat et stykke mønsterpapir (skåret ½ cm mindre end kortet på hver led, så jeg får en pæn bagside indeni kortet.
Jeg har sat et par dråber Nuvo Fresh Snowfall glitter på et par af snefnuggene.

På forsiden har jeg stemplet en enkel tekst.

Creative Expressions Die - Frames & Tags Collection / Julia
DKK 95
Penny Black Paper Pad 6x6" - Festive & Frosty
DKK 55
Gitte's Eget Design Clearstamp Set - Hjertelig Julehilsen
DKK 95
Nuvo Glitter Accents - Fresh Snowfall
DKK 45

One thought on “Enkle kort – som den hvide julesne med iskrystaller.

Comments are closed.