Hobbyboden’s kreative team ønsker GLÆDELIG JUL med disse julepakkekort

Fra hele team’et skal lyde ønsket om en
RIGTIG GLÆDELIG JUL
til dig og dine

Og det gør vi med disse kort, som er fra den helt enkle afdeling, og det var egentlig først da jeg havde lavet de første par stykker, at det slog mig at nogle af dem næsten lignede julegaver med det stribede bånd omkring. Derfor var det oplagt at arbejde lidt videre med idéen.

Nogle af dem er skåret på frihånd, mens et par andre af dem er skåret med det fede rektangulære die-sæt fra Create a Smile, som er anderledes i forhold til de amerikanske mærker, fordi det passer perfekt med målene på vores kort her i Europa.

Teksten er stemplet på en udskåret tag fra Dixi Craft.
Stemplerne er mit eget design, og det snirklede Glædelig Jul er helt nyt og på vej i webshoppen mellem jul og nytår.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.